Hoe overtuigingen je leven beïnvoeden

Hoe overtuigingen je leven beïnvoeden

Pipi langkous zei – ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’. Een uitspraak waarvan ik graag zou willen dat hij op mijn lijf geschreven is. Het getuigt van moed, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen. Maar als ik heel eerlijk ben dan is dit...
Mindful tips om meer te genieten in de decembermaand

Mindful tips om meer te genieten in de decembermaand

December de laatste maand van het jaar. Een maand waarin samenkomen met onze familie en vrienden vaak centraal staat. Sinterklaasgedichten maken, cadeaus kopen, kerstdiners inplannen. Kortom meestal een hele drukke maand. Zelf merk ik dat ik in de maand december de...
Hoe ga je om met mensen waar je moe van wordt?

Hoe ga je om met mensen waar je moe van wordt?

Als coach en therapeut kom ik in aanraking met verschillende mensen. Zeker in mijn praktijk mag ik vaak heel dicht bij mensen komen. Dat vind ik elke keer weer bijzonder. Maar als ik heel eerlijk ben dan vind ik het soms ook lastig. Bij veel cliënten voel ik me...
Zelfliefde

Zelfliefde

Hoe doe je dat, van jezelf houden? Nu kan ik met een grote glimlach op mijn gezicht zeggen ‘YES’. Ik ben blij met wie ik ben. Ik vind mezelf speels, initiatiefrijk, zorgzaam, krachtig, moedig, beetje crazy, liefdevol, sensueel, mooi en zacht. Dit zijn allemaal...