Pad naar bewustwording

Pad naar bewustwording

Wat is nu eigenlijk….bewust worden? Ik ben erachter gekomen dat dat voor iedereen anders is. Er zijn namelijk vele wegen naar Rome leiden De afgelopen 33 jaar heb ik met vele stromingen kennis mogen maken. Telkens weer een andere stap omdat ik niet het antwoord vond...
Don’t take anything personal

Don’t take anything personal

Don’t take anything personally. Ken je deze? Ik zeg’t ook regelmatig tegen mijn kinderen. Miguel Ruiz zegt het ook in zijn boek ‘de vier inzichten’ (heel mooi boek trouwens). Neem niks persoonlijk. Wat de ander zegt of doet gaat om henzelf en niet om jou. Iedereen...
Op natuurlijke wijze je immuunsysteem ondersteunen

Op natuurlijke wijze je immuunsysteem ondersteunen

De essentiële olie Lemon is een zeer veelzijdige olie waar ik je graag meer over vertel. De 100% pure olie is antiviraal, schimmelwerend, antiseptisch en wordt ook gebruikt als antioxidant en als antidepressivum. Wist je dat de essentiële olie uit de schil van de...
Hoe overtuigingen je leven beïnvoeden

Hoe overtuigingen je leven beïnvoeden

Pipi langkous zei – ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’. Een uitspraak waarvan ik graag zou willen dat hij op mijn lijf geschreven is. Het getuigt van moed, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen. Maar als ik heel eerlijk ben dan is dit...
Mindful tips om meer te genieten in de decembermaand

Mindful tips om meer te genieten in de decembermaand

December de laatste maand van het jaar. Een maand waarin samenkomen met onze familie en vrienden vaak centraal staat. Sinterklaasgedichten maken, cadeaus kopen, kerstdiners inplannen. Kortom meestal een hele drukke maand. Zelf merk ik dat ik in de maand december de...
Hoe ga je om met mensen waar je moe van wordt?

Hoe ga je om met mensen waar je moe van wordt?

Als coach en therapeut kom ik in aanraking met verschillende mensen. Zeker in mijn praktijk mag ik vaak heel dicht bij mensen komen. Dat vind ik elke keer weer bijzonder. Maar als ik heel eerlijk ben dan vind ik het soms ook lastig. Bij veel cliënten voel ik me...
Zelfliefde

Zelfliefde

Hoe doe je dat, van jezelf houden? Nu kan ik met een grote glimlach op mijn gezicht zeggen ‘YES’. Ik ben blij met wie ik ben. Ik vind mezelf speels, initiatiefrijk, zorgzaam, krachtig, moedig, beetje crazy, liefdevol, sensueel, mooi en zacht. Dit zijn allemaal...