Wat wil je lichamelijke klacht jouw vertellen

Vraag jij je af wat jouw lichamelijke klacht je wil vertellen?

Heb je behoefte aan meer levenslust, energie en innerlijke rust?

Ben je bereid om echt ín jezelf te duiken?

 

Wil jij graag met liefde, aandacht & openheid naar jezelf kijken en onderzoeken wat deze situatie jou te vertellen heeft? Of hoe je weer kunt leven vanuit je levenslust en in dieper in contact met je innerlijke rust en vertrouwen?

In de behandeling gaan we onderzoeken wat jouw lichaam of deze situatie jou wil leren. Doordat ik gebruik maak van spiertesten kan ik gelijk contact maken met jouw onderbewuste. Gedurende je leven kom je regelmatig in situaties die onplezierig zijn en waarin je soms niet weet hoe je hier het beste mee om kunt omgaan. Of waarin je lichaam op een manier reageert die jij nu juist NIET wil. Maar hoe kom je hier nu weer uit? Het kan zijn dat je vast zit in een vicieuze cirkel of dat je het spoor kwijt bent.

Veel indrukken vanuit de buitenwereld worden verwerkt in je onderbewuste. Wel 90% van al ons handelen komt voort uit ons onderbewuste. Dus op een bepaald niveau weet je lichaam het wel maar jij niet.  Bruce Lipton heeft een video waarin het onderbewuste wordt uitgelegd. Klik hier om de video te bekijken.

Bewust en onbewust

De kracht van deze behandeling is dat op bewust en onbewust niveau kijken naar alle stukken in jou. Op een holistische wijze wordt er gekeken naar wat jij kunt doen (of laten) om weer te gaan leven vanuit wie jij werkelijk bent. Vanuit jouw passie, jouw levenslust en ook vanuit de liefde voor jezelf. Wat is er nodig om jouw hard-drive te resetten en terug te brengen zijn jouw oorspronkelijke staat-van-zijn.

Eerlijk zijn naar jezelf

Dit vraagt toewijding van jou. Dit vraagt om echt naar binnen te gaan. Tijd en energie in jezelf te gaan stoppen. Om eerlijk te zijn naar jezelf, ook bereid te zijn naar je schaduwkanten te kijken. Want het licht kan alleen schijnen als je ook het donker in jezelf ziet.

Holistisch

Ik werk op een holistische wijze en maak gebruik van vele verschillende technieken. Een greep uit het assortiment is: de elementenleer, de natuur (bv. bachbloesemremedie’s), drukpunten/meridianen, de essentiële oliën, de Selfica’sAccess Consciousness, NEI (neuro emotionele integratie), germaanse geneeskunst, psych K, tools van Christina von Dreien en vanuit Damanhur, tantratechnieken, ademtechnieken en een allergie elminiatiemethode

De behandeling kost € 50 per uur. Gemiddeld duurt een behandeling ongeveer 90 minuten.

Je kunt ook een afspraak maken door mij te bellen, een whatsapp bericht te sturen of mij te mailen. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je graag eerst telefonisch contact voordat je een afspraak maakt? Ik zie graag je telefoontje tegemoet.