Essentiële oliën

Nature takes care of you

Planten en kruiden worden al eeuwen gebruikt ter bevordering van onze gezondheid. Maar de pure essentiele oliën zijn nog niet zo bekend. Deze oliën worden gewonnen worden uit deze planten en kruiden. Gelukkig wordt nu weer herontdekt hoe verbazend goed ze werken. Door de hoge concentratie van de olie kan maximaal gebruikt worden gemaakt van de helende eigenschappen van de plant.

De oliën 100% puur en zonder toevoeingen. Natuurlijk wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden. Dus gezond voor jezelf en voor moeder aarde. Veel oliën kun je oraal gebruiken en allemaal hebben ze een andere smaak. Kom ze zelf proeven op de olieproeverij!

Elke olie heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten die ons lichaam gebruikt om te helen. Op fysiek vlak kun je de olie gebruiken. Het ondersteunt je immuunsysteem, je spijsvertering en je cardiovasculair systeem. Ook bij emotionele en geestelijke processen kun je de oliën gebruiken als ondersteuning. Een aantal voorbeelden zijn: hoofdpijn, spierkrampen, verkoudheid, pijnstilling, immuunboost, kalmeren bij stress, vergroten van je zelfliefde, ondersteuning bij verdriet & angst, hulp bij concentratieproblemen enz. De meeste oliën zijn ook geschikt voor kinderen. DoTERRA heeft een speciale kidslijn ontwikkels. DoTERRA is het oliemerk waar ik mee werk.

Ik neem je deze avond mee in de wereld van de oliën . Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om zelf te proeven, ruiken, ervaren wat de oliën voor jou kunnen doen.

De olieproeverij is op woensdag 5 oktober 2022 bij Pure Being in Voorburg.
We beginnen om 20.00 uur (inloop 19.45 uur).

Svp opgeven! Je kunt een whatsapp berichtje of de mail sturen.

Mooi voorbeeld:
Ik was op bezoek bij mijn nichtje van 15 jaar en zij kwam net terug van schoolkamp. Ze voelde zich erg duizelig. Ik heb altijd wat oliën bij me en stelde voor om een olie onder haar voeten te smeren. Ze had zoiets van is goed maar was wel sceptisch. Dus ze smeerde de olie onder haar voeten. Een paar minuten later kwam ze de trap afrennen en riep: ‘Nou zeg, deze olie werkt echt!’

Via InstagramFacebook deel ik regelmatig tips & tricks over de diverse soorten oliën.