Access Consciousness™ heeft diverse behandelingen met als doel om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan. Access Consciousness is dan ook een verzamelnaam voor een groot scala aan behandelingen en lichaamsprocessen. De ontwikkelaars Gary Douglas en Dr. Dain Heer willen op de eerste plaats graag dat mensen (her)ontdekken wat ze zelf al weten en ten tweede ook het bewustzijn op deze planeet verhogen. Als laatste ook het oordeel op jezelf te verlagen en daardoor dus ook op de ander.

Kortom de behandelingen van Access Conscioussness helpen je ballast af te voeren en je energetisch balans te herstellen of hervinden.

 

Access BARS

Als onderdeel van ondersteuning bij lichamelijke klachten gebruik ik de Access BARS®. De behandeling helpt je om in een diepe ontspanning te komen. Het werkt via 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

Energetic Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® die een ontspannende en heilzame werking heeft op je hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen.

Bodyprocessen

De bodyprocessen van Access Consciousness worden uitgevoerd door de handen op verschillende plekken van het lichaam te plaatsen. Deze processen zijn specifiek gericht op bepaalde delen van het lichaam waar ongemak wordt ervaren. Dit ongemak kun je heel vrij vertalen als ‘pijn en blessures’.

 

Er is nog een reden waarom je Access Consciousness behandeling wilt ondergaan. Zoals wellicht bekend, worden onze beperkende gedachten en overtuigingen op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen. Zo ook voor onze onverwerkte emoties. Access Consciousness geeft je de mogelijkheid om de energie rondom oude patronen, ideeën en overtuigingen te herprogrammeren en blijvend te veranderen.

Alle verschillende behandelingen staan hierboven vermeld. Het is ook mogelijk een combinatie van deze lichaamsprocessen in één behandeling te doen. Wil je graag weten wat er mogelijk is? Mail mij of neem contact op door mij te bellen of via whatsapp.

Ik voelde mij na de bars-behandeling heel ontspannen. En daarna ook veel innerlijke rust. Merk dat ik nog wel onrustig slaap, waarschijnlijk één en ander aan het verwerken. Ik vond het heel fijn in ieder geval. Dank je wel. 

Femke

30 jaar, maart 2019

Ik heb verschillende sessies bij Marjolein gevolgd en dit heeft mij  waardevolle inzichten gegeven over mijzelf. Dit neem ik mee in mijn dagelijkse leven en geeft mij handvatten om dingen die niet goed  werken anders te doen. De sfeer waarin Marjolein werkt is veilig en warm. Steeds verwonder ik me weer over haar enorme wijsheid en kennis.  Haar aanpak is afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Heel fijn om zo verder bewustzijn te ontwikkelen en stappen te zetten in mijn persoonlijke groei. Ben ik blij mee en dankbaar voor!

vrouw

51 jaar, januari 2018