Access Consciousness™ heeft diverse behandelingen met als doel om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan. Access Consciousness is dan ook een verzamelnaam voor een groot scala aan behandelingen en lichaamsprocessen. De ontwikkelaars Gary Douglas en Dr. Dain Heer willen op de eerste plaats graag dat mensen (her)ontdekken wat ze zelf al weten en ten tweede ook het bewustzijn op deze planeet verhogen. Als laatste ook het oordeel op jezelf te verlagen en daardoor dus ook op de ander.

Kortom de behandelingen van Access Conscioussness helpen je ballast af te voeren en je energetisch balans te herstellen of hervinden.

 

Access BARS

Als onderdeel van ondersteuning bij lichamelijke klachten gebruik ik de Access BARS®. De behandeling helpt je om in een diepe ontspanning te komen. 

Energetic Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces die een ontspannende en heilzame werking heeft op je hele lichaam.

Bodyprocessen

De bodyprocessen zijn specifiek gericht op bepaalde delen van het lichaam waar ongemak wordt ervaren. 

Er is nog een reden waarom je Access Consciousness behandeling wilt ondergaan. Zoals wellicht bekend, worden onze beperkende gedachten en overtuigingen op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen. Zo ook voor onze onverwerkte emoties. Access Consciousness geeft je de mogelijkheid om de energie rondom oude patronen, ideeën en overtuigingen te herprogrammeren en blijvend te veranderen.

Alle verschillende behandelingen staan hierboven vermeld. Het is ook mogelijk een combinatie van deze lichaamsprocessen in één behandeling te doen. Wil je graag weten wat er mogelijk is? Mail mij of neem contact op door mij te bellen of via whatsapp.