Energetic Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness®.De behandeling heeft een ontspannende en heilzame werking op je hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden. Ze werken door je gehele lichaam heen. Ter illustratie kun je hier voor een fimpje  bekijken.

Verjonging van het lichaam op natuurlijke wijze

Energetic faceloft

Na behandeling ervaar je zachtheid van je huid waardoor je er stralender uitziet.

De processen zijn gericht om vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering te laten verdwijnen. Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf vermindert het elastisch vermogen van de huid. Omdat alle cellen en moleculen van de huid alle inprentingen en ervaring vasthouden. Door middel van een behandeling  zal je lichaam alle stress loslaten tot op cel niveau. Zodoende zal verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Zachtheid van binnen en van buiten na een behandeling

Er is nog een reden waarom je Energetic Facelift kunt doen. Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere vlakken. Namelijk op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Als gevolg van de behandeling kan het zijn dat je verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte. Alsof ze op een ontspannen mini-vakantie zijn geweest.

Kosten

De kosten van één behandeling zijn € 75.  Tevens is de behandeling te combineren met een coachingsessie. Geef dit s.v.p. van tevoren aan als je een afspraak maakt.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een behandeling?  Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.