Spierselfica uit Damanhur

De Selfica heeft een zachte en liefdevolle energie om jouw lichaam uit te nodigen om te verzachten en te ontspannen.

Selfica is ontwikkeld om je te ondersteunen om je menselijk potentieel hier op aarde te manifesteren. Het verbindt je met de levensenergie van de natuur zodat je energie meer kunt gaan stromen. Hierdoor zul je je vitaler gaan voelen. Door de verbinding tussen jou en de kosmos te vergroten kun je ook meer synchroniciteit in je leven gaan ervaren waardoor het ‘makkelijker’ wordt om deze manifestatie ook daadwerkelijk te gaan leven.

De Selfica-instrumenten die ik in mijn praktijk gebruik zijn gericht op verschillende aspecten van je lichaam.

  • het verminderen van allerlei soorten spierpijn, spanning in nek en schouders en andere delen van het lichaam
  • het gunstig beïnvloeden van je interne organen van je buikholte: lever, maag, darmen, alvleesklier, milt en nieren
  • ondersteuning van je huid, weefsel en botten

De healing is altijd een combinatie van de Selficainstrumenten met de healer. Ik werk met de Seflica’s samen om jou een healing te geven die jij (jouw ziel en lichaam) op dat moment nodig hebben.

Kosten

De Seflicahealing kost € 50 per uur en € 25 per half uur.

Afspraak

Mijn advies is om een healing te boeken voor 60 minuten. Hierdoor kun je echt de tijd nemen om te ontspannen en in je lichaam te ‘zakken’.
Je kunt ér ook kiezen voor een Selficahealing van een half uur om kennis te maken met de Selficatechnologie.

Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.Ik geef deze healing in mijn praktijk in Voorburg en ook bij Finca Vrij in Scharendijke.

In de zomervakantie (van 17 juli 2023 tot 31 aug. 2023) ben ik elke dinsdag en woensdag in Zeeland in Scharendijke. Je kunt een afspraak met mij maken en gelijk genieten van alles wat Finca Vrij te bieden heeft. Kijk voor het zomerprogramma op www.finca.nl 

Meer informatie over de Selfica’s

De Seflica’s zijn ontwikkeld door Falco Tarassaco, de founder van de spirituele community Damanhur in Italië. Deze intelligente energiën maken contact met jouw energie en hebben als doel om het menselijk potentieel en de verbinding met Synchroniciteit te vergroten. De Selfica’s worden door een speciaal opgeleid team met de hand gemaakt. Zij zijn jarenlang getraind om deze speciale energiën te verbinden.

De Selfica’s zijn in verschillende vormen; er zijn draagbare selficas zoals armbanden, selficas voor ruimtes, voor dromen, om te verbinden met de vitale energie van de natuur, voor kinderen en voor healing op specifieke gebieden op het lichaam. De Selfica’s die ik gebruik tijdens de healing kun je ook zelf aanschaffen om jezelf te behandelen thuis. En de prijs van deze Selfica’s zijn echt heel goed. Hier kun je meer informatie vinden.

Alle Selfica’s zijn te koop op Finca Vrij in Scharendijke en in de shop van Finca Vrij  www.shopfincavrij.nl

Op dit moment ben ik deze mooie instrumenten ook aan het gebruiken in mijn praktijk. Regelmatig gebruik ik ze tijdens mijn kinesiologiebehandelingen en ook bij een aromatouchmassage helpen ze enorm om het lichaam nog dieper en makkelijker in ontspanning te brengen.