Spierselfica uit Damanhur

Een healing waarin je op een diep niveau ontspanning kunt ervaren door gebruik te maken met de zachte liefdevolle energie van de Selfica.

Sinds het voorjaar van 2022 heb ik kennis mogen maken met de Selfica en ik kan zeggen dat het echt een verrijking is in mijn leven. Deze intelligente energiën maken contact met jouw energie. Ze zijn ontwikkeld door Falco Tarassaco, de founder van de spirituele community Damanhur in Italië. Selfica is een spirituele technologie gecreëerd om het menselijk potentieel en de verbinding met Synchroniciteit te vergroten. Het verbindt je met de levensenergie van de natuur om onze vitaliteit en welzijn te vergroten. Ook verbindt het je met de energie van de cosmos om synchroniciteit in je leven te vergroten en om je mogelijkheid om onze interactie met de energieën van het Bewuste Universum waarin we leven te versterken.

De Seflica’s worden door een speciaal opgeleid team met de hand gemaakt. Zij zijn jarenlang getraind om deze speciale energiën te verbinden. Er zijn vele vormen van Selfica’s zoals armbanden, selfica’s voor ruimtes en nog veel meer.

De instrumenten die ik in mijn praktijk gebruik zijn gericht op verschillende aspecten van je lichaam.

Spierselfica (zie foto bovenin)

Deze Seflica is gericht op het verminderen van allerlei soorten spierpijn, spanning in nek en schouders en andere delen van het lichaam. Het ondersteunt bij de behandeling van ischias, artrose, arthritis, tendinitis, etc.

 

Selfica voor de buik

Een apparaat die gebruik maakt van intelligente energiën en die werkt op je lever, nieren, darmen, maag, milt en alvleesklier

Buikselfica die werkt op je interne organen

Dit is een meer complexe selfica met alchemische vloeistoffen. Het heeft een gunstige werking op de interne organen van de buikholte zoals  lever, maag, darmen, alvleesklier, milt en nieren. Het ondersteunt bij het ontgiften van de lever en de milt; bij darmziekten en helpt bij algemene pijn in de buikholte.

 

Multisfeer is een complex apparaat die heling ondersteunt van je weefsel, botten en huid

Multisfeer Selfica voor botten, weefsel en huid

Multisfeer

Dit is een Selfica waar meer technologie in verwerkt is en bestaat uit metalen circuits en drie kleine glazen bollen die speciaal bereide vloeistoffen bevatten. Mijn multisfeer is geprogammeerd op het lichaam en werkt op drie niveaus. Op de huid, op het weefsel en op de botten.

Op dit moment ben ik deze mooie instrumenten ook aan het gebruiken in mijn praktijk. Regelmatig gebruik ik ze tijdens mijn kinesiologiebehandelingen en ook bij een aromatouchmassage helpen ze enorm om het lichaam nog dieper en makkelijker in ontspanning te brengen.

 

 

Afspraak en kosten

De Selficahealing duurt 30 minuten. Ben je nieuwsgierig wat deze Selfica’s voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Tot 1 maart 2023 ontvang je een introductiekorting en kost een behandeling van 30 minuten slechts € 20.

Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.Ik geef deze healing in mijn praktijk in Voorburg en ook bij Finca Vrij in Scharendijke.

 

Selfica’s

De Selfica’s zijn in verschillende vormen; er zijn draagbare selficas zoals armbanden, selficas voor ruimtes, voor dromen, om te verbinden met de vitale energie van de natuur, voor kinderen en voor healing op specifieke gebieden op het lichaam. De Selfica’s die ik gebruik tijdens de healing kun je ook zelf aanschaffen om jezelf te behandelen thuis. En de prijs van deze Selfica’s zijn echt heel goed.

Kijk hier voor alle mogelijkheden en ervaringen met de verschillende soorten Selfia’s.

Alle Selfica’s zijn te koop op Finca Vrij in Scharendijke en in de shop van Finca Vrij  www.shopfincavrij.nl