Spierselfica uit Damanhur

De Selfica heeft een zachte en liefdevolle energie om jouw lichaam uit te nodigen om te verzachten en te ontspannen.

Selfica is ontwikkeld om je te ondersteunen om je menselijk potentieel hier op aarde te manifesteren. Het verbindt je met de levensenergie van de natuur zodat je energie meer kunt gaan stromen. Hierdoor zul je je vitaler gaan voelen. Door de verbinding tussen jou en de kosmos te vergroten kun je ook meer synchroniciteit in je leven gaan ervaren waardoor het ‘makkelijker’ wordt om deze manifestatie ook daadwerkelijk te gaan leven.

De Selfica-instrumenten die ik in mijn praktijk gebruik zijn gericht op verschillende aspecten van je lichaam.

✦ het verminderen van allerlei soorten spierpijn, spanning in nek en schouders en andere delen van het lichaam
✦ het gunstig beïnvloeden van je interne organen van je buikholte: lever, maag, darmen, alvleesklier, milt en nieren
✦ ondersteuning van je huid, weefsel en botten

De healing is altijd een combinatie van de Selficainstrumenten met de healer. Ik werk met de Seflica’s samen om jou een healing te geven die jij (jouw ziel en lichaam) op dat moment nodig hebben.

Kosten

De Seflicahealing kost € 60 per uur.

Mijn advies is om een healing te boeken voor 60 minuten. Hierdoor kun je echt de tijd nemen om te ontspannen en in je lichaam te ‘zakken’.
Wil je graag kennismaken met de Selficatechnologie dan kun je ook kiezen voor een healing van een half uur.

 

Meer informatie over de Selfica’s

De Seflica’s zijn ontwikkeld door Falco Tarassaco, de founder van de spirituele community Damanhur in Italië. Deze intelligente energiën maken contact met jouw energie en hebben als doel om het menselijk potentieel en de verbinding met Synchroniciteit te vergroten. De Selfica’s worden door een speciaal opgeleid team met de hand gemaakt. Zij zijn jarenlang getraind om deze speciale energiën te verbinden.

De Selfica’s zijn in verschillende vormen; er zijn draagbare selficas zoals armbanden, selficas voor ruimtes, voor dromen, om te verbinden met de vitale energie van de natuur, voor kinderen en voor healing op specifieke gebieden op het lichaam. De Selfica’s die ik gebruik tijdens de healing kun je ook zelf aanschaffen om jezelf te behandelen thuis. Alle Selfica’s zijn te koop op Finca Vrij in Scharendijke

Deze mooie insturment gebruik ik ook regelmatig tijdens mijn kinesiologiebehandelingen en ook bij een aromatouchmassage helpen ze enorm om het lichaam nog dieper en makkelijker in ontspanning te brengen.