Wat kan een reading voor je betekenen?

Een goede reading geeft je inzicht in jezelf. Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt. Een reading vertelt waar je jezelf nog belemmert en daardoor nog niet helemaal jezelf bent. Het geeft je inzicht in waarom jij de dingen doet zoals je ze doet. Verder stimuleert een reading om je nieuwe stappen te zetten in je leven. Tevens krijg je meer kijk op welke wijze en op welk gebied in je leven deze stappen wil zetten.

Je kunt kiezen tussen twee verschillende readings. Een chakrareading en een energiereading.

Wil je graag persoonlijk contact om te bespreken wat voor jou de beste keus is? Neem contact met mij op via de mail of via de telefoon/whatsapp.

Chakrareading

Een chakrareading is een methode om meer inzicht te krijgen in bepaalde thema’s uit jouw leven. Ook wordt een chakrareading in de regel vaak een aurareading genoemd. In een chakrareading komen alle chakra’s aan bod. Zo heeft elk chakra een bepaald thema waarin gekeken wordt naar hoe jij je beweegt binnen dit thema.

Energiereading

Deze reading heeft als hoofdthema je eigen energieniveau.  Snel vermoeid, korte concentratieboog, snel overprikkelt (bv HSP) zijn voorbeelden waarom deze reading voor jou geschikt zou kunnen zijn.

In een energiereading kijk ik naar je energielekken en andere valkuilen. Maar ook hoe je je energie weer kunt opbouwen en wat je helpt hierin.