Allergie Eliminatie

Allergie eliminatie

De allergie eliminatie behandeling is ontstaan uit de kinesiologie en acupunctuur. Het spoort je allergieën en overgevoeligheden op en het verhelpt je klachten.

Het werkt door gebruik te maken van drukpunten op het lichaam. De behandeling is pijnloos en kan bij iedereen worden toegepast. Ook zeer geschikt voor kinderen en baby’s. Bij baby’s en jonge kinderen werk ik met een volwassen tussenpersoon.

Toepassingen

 • Hooikoorts (advies is buiten het pollenseizoen behandelen)
 • Allergie voor honden, katten, paarden en andere dieren
 • Voedsel allergie (pinda’s, lactose-intolerantie, glutenallergie)
 • Maag- en darmklachten (spastische darm)
 • Huiduitslag/jeuk/eczeem
 • Spierklachten
 • Gewrichtsproblemen
 • Ademhalingsproblemen
 • Hoofdpijn of migraine
 • Slaapproblemen
 • Candida schimmel, herpes of andere schimmel (bv. kalknagels)
 • Ontstoren van vaccinaties

Met behulp van testbuisjes stelt jouw lichaam vast of er sprake is van een allergie of een overgevoeligheid. Door middel van de spiertesten geeft jouw lichaam antwoord. Voor meer informatie hierover kijk bij de behandeling toegepaste kinesiologie. Daarna wordt een procedure gevolgd die werkt met drukpunten. Indien er sprake is van een heftige allergie of meerdere allergieën wordt een eliminatie programma doorlopen. Dit programma heeft 5 stappen die nodig zijn voor de allergie eliminatie. Vervolgens volg je na elke behandeling ook een dieet van 25 tot 28 uur. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is moeilijk van tevoren te bepalen. Dat varieert van 2 tot 10 behandelingen. Wanneer je een heftige allergie(ën) wil elimineren zijn doorgaans minimaal 7 behandelingen  nodig.

Niet alleen voor het opsporen en verhelpen van je allergie kun je terecht. Ook als je graag wilt weten waar allergisch of overgevoelig voor bent maar je weet niet waarvoor. Ik geef deze behandeling vanaf eind 2019 in mijn praktijk. Dus ik heb zelf nog niet zoveel reviews van cliënten. Ervaringen met de allergie eliminatie behandeling van collega-therapeuten zijn zeer positief.

allergie eliminatie

Spoor je allergie of overgevoeligheid op en verhelpt je klachten

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken. Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Daarnaast ben ik ook telefonisch bereikbaar. Wanneer ik niet opneem, laat een bericht achter. Ik bel je dan z.s.m. terug.

Een intake kost € 75 en een vervolgbehandeling kost € 50. Voor baby’s en kinderen tot 10 jaar kost een intake € 60 en een vervolgbehandeling € 40.

Wanneer je interesse hebt of meer informatie wil. Neem gerust contact met mij op!

 

Ervaringen

Elisabeth – november 2019

Ik heb al jarenlang last van kalknagels. Tenminste ik dacht dat het kalknagels waren. Bij Marjolein kwam ik erachter dat er een schimmel in mijn lichaam actief was en dat dat te maken had met mijn kalknagel. Na 2 behandelingen merkte ik dat mijn nagel begon te veranderen. Nu groeit er een nieuwe nagel zonder kalk/schimmel.
Klik hier voor een foto