Allergisch of overgevoelig

De allergie eliminatie behandeling is ontstaan uit de kinesiologie en acupunctuur. Het spoort je allergieën en overgevoeligheden op. Door gebruik te maken van een bijzondere procedure kunnen je klachten verminderen en zelfs verdwijnen.

Het werkt door gebruik te maken van drukpunten op het lichaam. De behandeling is pijnloos en kan bij iedereen worden toegepast. Ook zeer geschikt voor kinderen en baby’s. Bij baby’s en jonge kinderen werk ik met een volwassen tussenpersoon.

Toepassingen

✦ Voedsel allergie (bv. pinda’s, lactose-intolerantie, glutenallergie)
✦ Maag- en darmklachten (spastische darm)
✦ Huiduitslag/jeuk/eczeem
✦ Hooikoorts (advies is buiten het pollenseizoen behandelen)
✦ Allergie voor honden, katten, paarden en andere dieren
✦ Candida schimmel, herpes of andere schimmels
✦ Ontstoren van vaccinaties

Met behulp van testbuisjes onderzoeken we of er sprake is van een allergie of een overgevoeligheid. Daarna wordt een procedure gevolgd die werkt met drukpunten.

Allergie programma

Indien er sprake is van een heftige allergie of meerdere allergieën wordt een eliminatie programma doorlopen. Dit programma heeft 5 stappen die nodig zijn voor de allergie eliminatie. Elke stap wordt gevolgd door een dieet van 25 tot 28 uur.

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is moeilijk van tevoren te bepalen. Dit is afhankelijk van de heftigheid van je allergiën en of je het allergie programma moet doorlopen. Bij een enkelvoudige allergie (zonder het programma) zijn ongeveer 3 behandelingen voldoende.  Wanneer je een heftige allergie(ën) wil elimineren zijn doorgaans minimaal 7 behandelingen  nodig.

Heb je interesse?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Voorburg.
De prijs is € 60 per uur.

1e afspraak intake gevolgd door behandeling kost 90 euro  |  1,5 uur
Vervolgbehandeling kost 60 euro |  4 kwartier
Baby’s en kinderen tot 10 jaar is een speciaal tarief van € 45 per behandeling

Heb je vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of stuur mij een whatsapp bericht.