Een healing kun je zien als een schoomaak van je energetisch lichaam die ook doorwerkt op lichamelijk, emotioneel en geestelijk gebied.  Hieronder zie je de verschillende methodes die ik aanbied. 

Vind je het lastig om te kiezen? Neem contact met mij op en we bespreken samen welke healing het beste bij jou past.

Healing of the body

Een Selficahealing is een healing waarop je op een diep niveau ontspanning kunt ervaren door gebruik te maken met de zachte en liefdevolle energie van de Selfica’s. 

Deze intelligente energiën maken contact met jouw energie.Selfica is een spirituele technologie gecreëerd om het menselijk potentieel en de verbinding met Synchroniciteit te vergroten. Het verbindt je met de levensenergie van de natuur om onze vitaliteit en welzijn te vergroten. De Seflica’s waar ik mee werk ondersteunen de spieren, alle interne organen, de huid, weefsel en botten.

De instrumenten die ik gebruik voor een Selficahealing zijn:
* de spierselfica die ondersteuend werkt voor e spieren. Voor spierpijn, overbelasting van de spieren, kneuzing van de spieren
* de selfica voor de buik heeft gunstige werking op de interne organen van de buikholte; lever, maag, darmen, alvleesklier, milt en nieren. Ondersteunt bij  PDS, buikproblemen, ontgifting lever of detox, pijnklachten in de organen.
* Multisfeer die ondersteunend werkt bij huid, botten en weefsel. Werkt ondersteunend bij problemen met de huid, fascia, botbreuken en pijn in de botten.  

 

De helende werking van de essentiële oliën kunnen ook ingezet worden voor een Aromatouchmassage. Het is een heerlijke, zachte massage die plaatsvindt op je ontblote bovenrug en je voeten. Het is echt een uur voor jezelf waarin je ondersteunt wordt om al je stress los te laten.

Tijdens de massage werk ik o.a. op de meridianen en contactpunten die samenhangen met je organen. Het geeft je een diep gevoel van ontspanning. De massage werkt lichamelijk en emotioneel door gebruik van de helende essentiële oliën van doTERRA. Ook ondersteunt het je immuunsysteem en brengt het je lichaam in balans.

Aroma touch massage

ls onderdeel van ondersteuning bij lichamelijke klachten gebruik ik de Access BARS®. De behandeling helpt je om in een diepe ontspanning te komen. Het werkt via 32 energetische punten op je hoofd Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd.

Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Access Bars