Healing is als een grote schoonmaak op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau

Een healing kun je zien als een grote schoonmaak. Met hulp van lichte aanraking of massage ondersteun ik je lichaam om te verzachten zodat je energie weer voluit kan gaan stromen. Door alle energetisch kanalen weer open te zetten, kunnen blokkades verzachten en oplossen. het geeft je een diepe ontspanning, meer ruimte in je hoofd en brengt je emotioneel weer in balans.  

Kijk wat je het meeste aanspreek. Vind je het lastig om te kiezen? Neem contact met mij op en we bespreken samen welke healing het beste bij jou past.

Healing of the body

Een Selficahealing maakt gebruik van instrumenten die je op een diep niveau laten ontspannen. De Selfica wordt ervaren als een zachte en liefdevolle energie.

 

Essentiele olién als medicijn

De helende werking van de essentiële oliën kunnen ook ingezet worden voor een Aromatouchmassage. De essentiële oliën worden speciaal op jouw lichaam afgestemd zodat je precies ontvangt van je nodig hebt. 

Access Bars

De BARS® behandeling helpt je om in een diepe ontspanning te komen door het aanraken van 32 energetische punten op je hoofd. Door zachte aanraking van deze BARS® punten gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd.