Essentiële oliën als natuurlijk medicijn

De Aroma Touch Healing is een heerlijke zachte en ritmische aanraking en geeft je een diep gevoel van ontspanning. De zachte aanrakingen vinden plaats op  je ontblote rug, achterhoofd en de onderkant van je blote voeten. Ik maak gebruik van de helende, essentiële oliën van dōTERRA. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk.

Tijdens de massage werk ik o.a. op de meridianen en contactpunten die samenhangen met je organen. Het geeft je een diep gevoel van ontspanning. De massage werkt lichamelijk en emotioneel door gebruik van de helende essentiële oliën van doTERRA. Ook ondersteunt het je immuunsysteem en brengt het je lichaam in balans.

 

Ontspannen van binnen en van buiten

In een veilige setting wordt je lichaam aangeraakt om de liefde en zachtheid weer te ervaren. Ik nodig je uit om een reis naar binnen te maken en te ontdekken wat je lichaam nodig heeft. De oliën ondersteunen om verharde stukken in je lichaam in zachtheid los te kunnen laten. Je zult ervaren dat je na de massage minder last hebt van lichamelijke en emotionele stress. De combinatie van oliën die ik gebruik zijn speciaal afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Kosten

De kosten van deze heerlijke aromatouchhealing € 60.

Olieblends Pure Being

Ik maak speciale olielbends ter ondersteuning van jouw bewustwordingsproces. Op dit moment zjn er 5 olieblends ‘geboren’: BE YOU, WAHE GURE, FLOW, EXPANSION en BEDDING

BE YOU – helpt je met het vergroten van je zelfliefde en zelfacceptatie
WAHE GURU – ondersteunt je om licht te brengen in de duisternis zowel in jezelf als ook in de wereld om je heen
FLOW – ondersteunt je om de controle los te laten en te vertrouwen op de flow
EXPANSION – verruimend en verhelderend, opent je 3e oog en ondersteunt bij astraal reizen
BEDDING – aardend, geeft bedding en vertrouwen en ondersteunt je te verbinden met de aarde en je hart verder te openen

Monique

Ik vond de massage bij jou een fijne ervaring. Jouw energie en aanwezigheid voelen voor mij warm en liefdevol. Dat creëerde voor mij een veilige space waar ik dieper in mezelf kon zakken en contact kon maken met mijn lichaam. En te voelen en ervaren wat het mij te zeggen heeft. Jouw begeleiding daarin vond ik prettig. De oliën heb ik niet zo goed kunnen ruiken omdat ik last heb van geurverlies. Sommige lukten wel en vond ik fijn ruiken.