Aroma touch massage

De Aroma Touch Massage is een heerlijke een zachte en ritmische aanraking en geeft je een diep gevoel van ontspanning. Bij de zachte massage werk ik op je ontblote rug, achterhoofd en de onderkant van je blote voeten. Ik maak gebruik van de helende, essentiële oliën van dōTERRA. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk.

Tijdens de massage werk ik o.a. op de meridianen en contactpunten die samenhangen met je organen. Het geeft je een diep gevoel van ontspanning. De massage werkt lichamelijk en emotioneel door gebruik van de helende essentiële oliën van doTERRA. Ook ondersteunt het je immuunsysteem en brengt het je lichaam in balans.

 

Ontspannen van binnen en van buiten

De essentiële oliën ondersteunen ook bij het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel van je lichaam. Je zult ervaren dat je na de massage minder last hebt van lichamelijke en emotionele stress. Door gebruik te maken van 8 verschillende oliën kan ik werken op stressreductie, immuunondersteuning, pijnverlichting in de spieren. Ook zal je lichaam weer ontspannen aanvoelen en kan je energie weer vrij kan stromen.

 

Afspraak

De aromatouch massage duurt één uur. Wil je ze heerlijke aromatouch massage ook ervaren? Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

In de zomervakantie (van 17 juli 2023 tot 31 aug. 2023) ben ik elke dinsdag en woensdag in Zeeland in Scharendijke. Je kunt een afspraak met mij maken en gelijk genieten van alles wat Finca Vrij te bieden heeft. Kijk voor het zomerprogramma op www.finca.nl 

 

Kosten

De kosten van deze massage zijn € 50. 

Ik geef deze heerlijke massage in mijn praktijk in Voorburg en ook bij Finca Vrij in Scharendijke.

oktober 2022

Ik vond de massage bij jou een fijne ervaring. Jouw energie en aanwezigheid voelen voor mij warm en liefdevol. Dat creëerde voor mij een veilige space waar ik dieper in mezelf kon zakken en contact kon maken met mijn lichaam. En te voelen en ervaren wat het mij te zeggen heeft. Jouw begeleiding daarin vond ik prettig. De oliën heb ik niet zo goed kunnen ruiken omdat ik last heb van geurverlies.Sommige lukten wel en vond ik fijn ruiken.

 

Speciale olieblends van Pure Being

Ik maak speciale olielbends ter ondersteuning van jouw bewustwordingsproces. Op dit moment zjn er 3 olieblends ‘geboren’: BE YOU, WAHE GURE en FLOW.

BE YOU – helpt je met het vergroten van je zelfliefde en zelfacceptatie
WAHE GURU – ondersteunt je om licht te brengen in de duisternis zowel in jezelf als ook in de wereld om je heen
FlOW – ondersteunt je om de controle los te laten en te vertrouwen op de flow

Zeer binnenkort vind je meer informatie over al deze oliën op mijn website.
De oliën zijn binnenkort ook te koop op Finca Vrij in Scharendijke en in de shop van Finca Vrij  www.shopfincavrij.nl