Wat is het doel van een chakrareading?

Tijdens een chakrareading kijk ik graag samen met jou naar de dingen die in je leven spelen (of speelden). Bepaalde gebeurtenissen in ons leven vinden plaats om je een les te leren. Het kan je helpen om duidelijk te krijgen waarom je bijvoorbeeld moeite hebt met een situatie en wat je ervan mag leren.

In een chakrareading wordt vanuit elk chakra gekeken naar de thema’s die in jouw leven spelen. Elk chakra heeft een ander thema.

Bijvoorbeeld het hartchakra gaat over liefde. Liefde voor de ander en de liefde voor jezelf. Hoe sta jij in relatie tot die ander en jezelf. Wat vind je lastig en waar heeft dat mee te maken. En hoe kun je daarin helemaal jezelf zijn. Ook stimuleert een reading jou om nieuwe stappen te zetten in je leven. Tevens krijg je meer kijk op welke wijze en op welk gebied in je leven deze stappen wil zetten

Waarom een chakrareading doen?

De reden om een chakrareading te doen lopen zeer uiteen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • waarom heb je zoveel moeite met bepaalde mensen of bepaalde emoties
  • hoe kun je meer jezelf zijn en je minder aanpassen aan je omgeving
  • je zit niet lekker in je vel en je loopt vast in jezelf
  • je bent op zoek naar ander werk maar weet niet wat past voor jou
  • waarom loop je telkens tegen bepaalde typen personen aan in een relatie
  • hoe komt het dat je je zo afhankelijk opstelt zonder dat je dat wil
  • wat is de reden dat situaties zich herhalen
  • je voelt je uiterst ontevreden of leeg maar kunt er geen goede reden voor vinden

Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?

De chakrareading kost €110. De afspraak duurt anderhalf uur. De reading wordt opgenomen en het mp3 bestand word via de mail naar je verstuurd. Als back-up kun je ook je eigen opname-apparatuur meenemen.

Als je na een reading behoefte hebt aan verdere begeleiding dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk hier voor individuele begeleiding en hier voor de cursussen en workshops die aangeboden worden.

Afspraak maken

Wil je graag een chakrareading ontvangen? Je kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen o.v.v. afspraak chakrareading. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Meestal heb ik op korte termijn wel een plekje vrij. Je kunt mij ook bellen of een berichtje sturen via whatsapp.

[breezingforms name=”QuickForm1295746808″]

Ervaringen cliënten

Dick Stammes – februari 2020

Marjolein is een hartelijke, warme persoonlijkheid bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze ging op een directe en heldere manier op mijn vragen in. Ze sloot goed aan en verduidelijkte waar nodig. De sessie met Marjolein was zeer waardevol en inzichtgevend voor mij. Dit is een aanrader voor een ieder die meer inzicht in zichzelf en zijn leven wil krijgen.

 

Bianca – januari 2020

De energiereading heeft mij inzicht gegeven, waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Marjolein legt heel goed uit wat ze ziet, ze bekijkt de aura en de chakra’s. Er zijn dingen vertelt die ik al jaren weet, maar nu daadwerkelijk benoemd zijn. Ook diverse energie gevende oefeningen meegekregen. Op deze manier kan ik aan het herstel van mijn burn out gaan werken. Een aanrader deze reading!!!

 

Linda Schreuder- september 2019

Het was een mooie reading. Ik vond je heel precies en duidelijk. Ook vond ik het fijn dat je een aantal aanwijzingen meegaf. Die deden gelijk al iets met me. Ik heb dan ook het gevoel dat jouw reading dieper doorwerkt en nog dieper door gaat werken. Ik voel me er dankbaar voor.

 

Astrid de Roos – oktober 2017

Onlangs heb ik een reading gedaan bij Marjolein. We begonnen met een kennismaking met een heerlijk kopje verse verveine thee. Ik kon in een luxe fauteuil gaan zitten en hoefde alleen mijn naam te zeggen. Daarna heeft Marjolein mijn aura en chakra’s ‘gelezen’. Het was verbluffend hoe herkenbaar de informatie was over het proces waar ik mee bezig ben. Voor mij was het de bevestiging dat ik op de goede weg ben. De reading heeft mij de juiste informatie gegeven om hiermee verder te gaan en mij geleerd wat valkuilen en aandachtspunten zijn. Een paar dagen later kreeg ik de reading als audiobestand opgestuurd. Het was prima!

 

Man (52 jaar), anoniem, voorjaar 2016

De aurareading bij Marjolein was een grote herkenning van wat ik ten diepste eigenlijk al wist, maar waar ik zelf geen woorden aan kon geven en emotioneel niet goed kon bijkomen. Alles wat ze zegt snijdt hout. Concreet en to the point. Waar je meer verder kan komen op je levenspad. Het gebeurde me allemaal in 1 1/2 uur. Helderheid over levenszaken die mij al langer bezighouden en welke energieën deze bevorderen en belemmeren. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, met zichzelf verder wil komen en makkelijker in het leven wil komen te staan. Het heeft me vooral helderheid gegeven op mijzelf, mijn afkomst en de verbindingen met al mijn dierbaren en relaties. Marjolein verstaat haar vak en is zelf vol zorg en liefde voor de cliënt.

 

Vrouw (anoniem) 30 jaar, najaar 2016

Op het moment dat ik er naartoe ging, was ik er nogal sceptisch over. Ik dacht waarom ga ik hier naartoe maar ik wilde het toch proberen. Ik ben zeer blij dat ik het heb gedaan. Alles viel op zijn plaats. Ik had al veel geprobeerd maar de reading heeft deuren geopend waar eerst muren waren. Marjolein kon alles haarfijn zien. In het begin was ik een beetje bang maar daarna voelde het als een enorme opluchting. Eindelijk begrijp ik het en weet ik nu waar ik mee aan de slag moet. Ik weet dat ik nog een hele weg heb om te bewandelen maar door deze reading heb ik een eerste stap gezet. De behandeling was oprecht en puur, zolang gezocht en eindelijk gevonden, dank je wel Marjolein!