Wil Wil jij je volledige potentieel inzetten in je leven maar lukt dat niet of weet je niet hoe?

Wat is een chakrareading?

Een chakrareading is altijd afgestemd op jouw vraag. Waar loop jij tegenaan in je leven waar je graag meer inzicht in wil krijgen? Ik kijk naar welke valkuilen naar voren komen tijdens de reading en hoe je hier anders mee kunt omgaan. Het doel is veranderingen in je dagelijks leven te bewerkstelligen. Mijn ervaring is door met volle aandacht het licht erop te laten schijnen dat de transformatie kan gaan plaatsvinden.

 

Wat is de reden om een chakrareading te ontvangen?

Om veranderingen aan te brengen in je leven zodat je meer energie hebt, je beter in je vel zit en je weer kunt genieten van je leven. Bij een chakrareading kijk in op een diep niveau naar wat je beweegt op een onbewust niveau om de dingen te doen die je doet. Onbewust trek je bepaalde gebeurtenissen of mensen aan door
ervaringen die je hebt gehad in je leven. Deze gebeurtenissen hebben ook invloed op je mentale belevingswereld. In deze video van Bruce Lipton kun je zien dat  onbewuste programmering een grote invloed heeft op ons leven.

Voorbeelden van vragen

✦ waarom kosten sommige mensen mij zoveel energie of heb ik moeite met het uiten van bepaalde emoties?
✦ hoe kan ik meer mezelf zijn en me minder aanpassen aan mijn omgeving
✦ ik zit niet lekker in mijn vel en ik loop vast
✦ waarom loop ik telkens tegen bepaalde typen personen aan in een relatie
✦ hoe komt het dat ik me zo afhankelijk opstel zonder dat ik dat wil
✦ wat is de reden dat situaties zich herhalen
✦ ik voel me ontevreden en leeg maar er is geen reden voor

Vanuit de vraag of het thema geef ik de chakrareading aan jou. Aan het begin van de afspraak hebben we hier eerst een kort gesprek over zodat jij zoveel mogelijk uit de reading kunt halen. De chakrareading vindt plaats in de volgorde van de chakra’s. Elk chakra staat voor een verschillende levensthema’s die aan de orde komen vanuit het oogpunt van jouw vraag. Een reading is dus geheel persoonlijk en uniek omdat ik jouw energieafdruk lees op een dieper niveau. Het gaat erom dat jij naar huis gaat met inzichten waar je mee verder kunt zodat je andere keuzes kunt gaan maken in je leven.

Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?

De chakrareading kost €110 en duurt ongeveer anderhalf uur. De reading wordt opgenomen en het mp3 bestand word via de mail naar je verstuurd. Als back-up kun je ook je eigen opname-apparatuur meenemen.

Als je na een reading behoefte hebt aan verdere begeleiding dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk hier voor individuele begeleiding en hier voor de cursussen en workshops die aangeboden worden.

 

Ervaringen cliënten

Dick Stammes 

Marjolein is een hartelijke, warme persoonlijkheid bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze ging op een directe en heldere manier op mijn vragen in. Ze sloot goed aan en verduidelijkte waar nodig. De sessie met Marjolein was zeer waardevol en inzichtgevend voor mij. Dit is een aanrader voor een ieder die meer inzicht in zichzelf en zijn leven wil krijgen.

 

Bianca 

De energiereading heeft mij inzicht gegeven, waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Marjolein legt heel goed uit wat ze ziet, ze bekijkt de aura en de chakra’s. Er zijn dingen vertelt die ik al jaren weet, maar nu daadwerkelijk benoemd zijn. Ook diverse energie gevende oefeningen meegekregen. Op deze manier kan ik aan het herstel van mijn burn out gaan werken. Een aanrader deze reading!!!

 

Linda Schreuder

Het was een mooie reading. Ik vond je heel precies en duidelijk. Ook vond ik het fijn dat je een aantal aanwijzingen meegaf. Die deden gelijk al iets met me. Ik heb dan ook het gevoel dat jouw reading dieper doorwerkt en nog dieper door gaat werken. Ik voel me er dankbaar voor.

 

Astrid de Roos 

Onlangs heb ik een reading gedaan bij Marjolein. We begonnen met een kennismaking met een heerlijk kopje verse verveine thee. Ik kon in een luxe fauteuil gaan zitten en hoefde alleen mijn naam te zeggen. Daarna heeft Marjolein mijn aura en chakra’s ‘gelezen’. Het was verbluffend hoe herkenbaar de informatie was over het proces waar ik mee bezig ben. Voor mij was het de bevestiging dat ik op de goede weg ben. De reading heeft mij de juiste informatie gegeven om hiermee verder te gaan en mij geleerd wat valkuilen en aandachtspunten zijn. Een paar dagen later kreeg ik de reading als audiobestand opgestuurd. Het was prima!

 

Man (52 jaar), anoniem

De aurareading bij Marjolein was een grote herkenning van wat ik ten diepste eigenlijk al wist, maar waar ik zelf geen woorden aan kon geven en emotioneel niet goed kon bijkomen. Alles wat ze zegt snijdt hout. Concreet en to the point. Waar je meer verder kan komen op je levenspad. Het gebeurde me allemaal in 1 1/2 uur. Helderheid over levenszaken die mij al langer bezighouden en welke energieën deze bevorderen en belemmeren. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, met zichzelf verder wil komen en makkelijker in het leven wil komen te staan. Het heeft me vooral helderheid gegeven op mijzelf, mijn afkomst en de verbindingen met al mijn dierbaren en relaties. Marjolein verstaat haar vak en is zelf vol zorg en liefde voor de cliënt.

 

Vrouw (anoniem) 30 jaar

Op het moment dat ik er naartoe ging, was ik er nogal sceptisch over. Ik dacht waarom ga ik hier naartoe maar ik wilde het toch proberen. Ik ben zeer blij dat ik het heb gedaan. Alles viel op zijn plaats. Ik had al veel geprobeerd maar de reading heeft deuren geopend waar eerst muren waren. Marjolein kon alles haarfijn zien. In het begin was ik een beetje bang maar daarna voelde het als een enorme opluchting. Eindelijk begrijp ik het en weet ik nu waar ik mee aan de slag moet. Ik weet dat ik nog een hele weg heb om te bewandelen maar door deze reading heb ik een eerste stap gezet. De behandeling was oprecht en puur, zolang gezocht en eindelijk gevonden, dank je wel Marjolein!