De liefde van de bloemen vind je in de essentiële oliën

Je vind hier diverse olieblends die jou kunnen ondersteunen bij jouw transformatie naar een leven vol liefde, licht en energie. Alle blends zijn met veel aandacht en liefde gemaakt. Bij elke olieblend ontvang je een handleiding waarin staat waar de olieblend voor is en hoe je het kunt toepassen.

In de decembermaand hebben wij een aanbieding. Samen met Finca Vrij hebben wij een combinatie gemaakt van Selfica-sieraden en olieblends. Kijk op deze pagina om alle aanbiedingen te bekijken

Transformatieve blend

WAHE GURU is een transformatieve blend

Het is een essentiële olieblend die je ondersteunt om licht te brengen in de duisternis in jezelf en in de wereld om je heen.

We leven in een roerige tijd. Ik weet niet hoe jij het ervaart maar ik heb regelmatig het gevoel dat het me allemaal teveel is. Irritatie en boosheid ligt op de oppervlakte. En ik wil zo graag weer de lichtheid van het leven ervaren maar hoe kom ik daar weer mee in contact? Dat is waar deze blend over gaat. TRANSFORMATIE VAN HET DONKER NAAR HET LICHT.

Binnenkort vind je uitgebreide informatie over deze blend.

De blend WAHE GURU kost € 20 en zit in een roller van 5 ml. 

Je kunt hier je bestelling plaatsen dan zullen we de blend WAHE GURU zullen we zo spoedig mogelijk naar je opsturen. Wil je het liever ophalen in Voorburg of Scharendijke? Dat kan ook! We overleggen met jou wanneer dat uitkomt.

 

 

Blend voor zelfliefde

Be You is een blend voor zelfliefde

Zelfliefde, zachtheid en zelfacceptatie dat is waar deze blend je bij helpt. Het is een ontspannende en heerlijke geurende blend is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke energie te versterken.  Het ondersteunt je om je te verbinden met je Hoger Zelf zodat je je kunt overgeven aan de ‘Goddelijke’ leiding.

De blend BE YOU kost € 15 en zit in een roller van 5 ml. 

Je kunt hier je bestelling plaatsen dan zullen we de blend  BE YOU zullen we zo spoedig mogelijk naar je opsturen. Wil je het liever ophalen in Voorburg of Scharendijke? Dat kan ook! We overleggen met jou wanneer dat uitkomt.

Heb je interesse in andere ‘bewuste’ producten die met liefde en aandacht gemaakt zijn?  Finca Vrij Shop heeft allerlei producten die je ondersteunen bij je eigen pad naar bewust worden en leuke cadeaus om weg te geven. Selfica-sieraden, kleding met mooie teksten, rauwe cacao, daglichtjes, yogatassen.