Access BARS®

Als onderdeel van ondersteuning bij lichamelijke klachten gebruik ik de Access BARS®. De behandeling helpt je om in een diepe ontspanning te komen. Het werkt via 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Waarom een Access BARS® behandeling?

Als je je ‘bars lopen’  geeft het je een heerlijke ontspanning wat altijd fijn is voor lichaam en geest. Wellicht geeft het je nog veel meer. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker en vrolijker maken.

Access Bars

De 32 bars-punten op het hoofd

Hoe werkt het?

Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Dus alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Wanneer kies je een behandeling?

Wanneer je maar wilt! Als jij behoefte hebt om je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger en slapen beter. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Probeer het eens!

Kosten

De kosten van één behandeling zijn € 75 en duurt ongeveer 75 minuten.

 

Wil je een afspraak maken voor een behandeling?  Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Access BARS® is een onderdeel van Access Counsiousness. Access Consciousness™ heeft diverse behandelingen met als doel om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan. Access Consciousness is dan ook een verzamelnaam voor een groot scala aan behandelingen en lichaamsprocessen. De ontwikkelaars Gary Douglas en Dr. Dain Heer willen op de eerste plaats graag dat mensen (her)ontdekken wat ze zelf al weten en ten tweede ook het bewustzijn op deze planeet verhogen. Als laatste ook het oordeel op jezelf te verlagen en daardoor dus ook op de ander.

Wil je nog een filmpje zien over hoe Access BARS® werkt en de ervaringen van andere mensen? Klik hier.

Ervaringen cliënten

Fijne, liefdevolle Access Bars behandeling gehad. Aanrader!
Petra, maart 2019

 

Ik vond de barsbehandeling super fijn! Heel mooi hoe je alles verwoorde! Voelde mij de dagen erna ook heel fijn, een bijzondere ervaring.
Kim, maart 2019

 

Ik voelde mij heel ontspannen erna. Ik voel veel innerlijke rust. Merk nog wel dat ik wat onrustig slaap. Wellicht één en ander aan het verwerken. Ik het het heel fijn in ieder geval.

Femke, maart 2019

 

Aangezien ik al langere tijd last had van een soort onbenoembare spanning op een dieper niveau, heb ik besloten om een barsbehandeling te doen. Na de behandeling voelde ik totale ontspanning en mijn hoofd licht en leeg. En ook de onbenoembare spanning in mijn lichaam is helemaal weg. Ik voel een totale ontspanning in heel mijn lichaam. Kortom ik ben blij dat ik een sessie heb gedaan.
Elizabeth, maart 2018

 

Na de behandeling voel ik me licht en opgelucht. Het is een behandeling die een goede investering is in jezelf. Een cadeau aan jezelf en ik zou het iedereen aanraden. Voor mij best verrassend wat eruit kwam maar ik heb nu echt wat oude zaken kunnen opruimen. Heerlijk!

vrouw, 59 jaar, maart 2018

 

Ik vond de  barsbehandeling een fijne ervaring. In het begin had ik wel hoofdpijn en vlogen verhalen als een wirwar door mijn hoofd. Het andere moment leek het wel of iemand een lamp aandeed. Diezelfde avond was ik heel positief en helder en kon me goed focussen. Het lijkt alsof ik iets meer structuur heb, minder rommel in mijn hoofd en kan me beter op één zaak focussen. Verder voel ik me relaxter en minder gehaast. Bijzonder wat kleine aanrakingen teweeg kunnen brengen.’

Michelle van Soest, maart 2018