Op deze pagina vind je meer informatie voor het maken van een afspraak. Dit kan via whatsapp, telefoon, mail of door onderstaand formulier in te vullen. Ook kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.  Onderaan de pagina vind je informatie over de bereikbaarheid van mijn praktijk Pure Being.

Contactgegevens

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie over mijn manier van werken? Neem gerust contact met mij op. Wil je een afspraak, bel mij even, vaak is er op korte termijn wel ruimte om een afspraak te maken. Als ik niet opneem, laat een berichtje achter dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Pure Being – praktijk voor Innerlijke Groei,
Marjolein Zeelenberg
Oosteinde 293
2272 AE Voorburg
06 37172696
klik hier om me een mailtje te sturen

De praktijk is vanaf 11 mei 2020 weer geopend. Je kunt via de mail of de whatsapp een afspraak maken.

 

Contactformulier

Onderstaand formulier kun je gebruiken voor het aanmelden van een cursus/workshop of voor het stellen van een vraag. Ook kun je vrijblijvend contact met mij opnemen door te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.  Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je via Facebook en/of Linked-in en/of Instagram 

Bereikbaarheid

Pure Being bevindt zich in Voorburg (Zuid-Holland) en is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. De praktijk bevindt zich op loopafstand een metro-, tram- en bushalte.  Verder kun je voor mijn huis parkeren. Het huis is via de navigatiesystemen wat moeilijk te vinden. Als je op het Oosteinde rijdt, is er naast het huis ‘de Vriendschap’ een woonerf. Aan het einde van het woonerf bevindt zich Pure Being. Voor een plattegrond klik hier.