Magie creëren in je leven

Retreat

Een retreat gegeven door Estrella de Vrijer op Finca Vrij van donderdag 20 juni tot zondag 23 juni 2024.

Meer en meer zie ik de magie in mijn allerdaagse leven. Lang heb ik gedacht dat het een geschenk was (wat het zeker óók is!), waar je geen enkele invloed over had of het er wel of niet zou zijn. Vaak was ik dan gefrustreerd als het me niet lukte om na een magische ervaring dit vast te houden.
Nu zie ik dat er altijd magie in het leven is, alleen zijn vaak onze ogen hiervoor gesloten. Zeker in deze tijd leven we in een werkelijke magische tijd.

Wil jij dit ook ervaren? Dan is deze retraite voor jou!

Wat kun je verwachten?

Dans, yoga, tantra, meditaties, satsang, auraclearing, sharing circles en nog veel meer. Alles om de energie in jezelf te verdiepen, meer in je lichaam te zakken en te reizen naar de magie in jezelf. Om je te begeleiden werk ik ook met de zachte, liefdevolle en ongelofelijk krachtige pure liefdesenergie van de Selfica <3.

Wat we precies gaan doen, weet ik nog niet precies. Al jaren zijn al mijn retraites totaal in het moment en zie ik de potentie van wat er mag ontstaan. (voor mij ook een onderdeel van de magie 😊). Ik ben daar zelf superblij mee, maar dat maakt het in de wereld zetten wel wat uitdagender 😉

Welke potentie ik zie?

Je zult na deze dagen:
¥ veel meer levensenergie en levensvreugde hebben
¥ zelfverzekerder zijn doordat je meer je eigen talent (h)erkent
¥ magie in je leven (h)erkennen en ernaar handelen
¥ je eigen-Liefde en Zelf-acceptatie vergroten waardoor de relatie met jezelf en dus ook
met anderen zal veranderen
¥ meer waardering en liefde voor je lichaam hebben
¥ meer in je vrouwelijke energie laten vallen
¥ anders naar ziekte en je lichaam kijken
¥ meer van je hogere Zelf gaan belichamen

om maar een paar dingen te benoemen 🙂

Praktisch

We beginnen donderdagavond om 19 uur en eindigen zondag om 16 uur. Je slaapt met 1 of 2 andere vrouwen in een prachtig appartement op Finca Vrij. Finca Vrij beschikt over een heerlijke tuin met een Damanhurian Spiraal en nog vele andere mooie plekken om je op te laden en te ontspannen in de natuur.

Het eten is licht, puur en met veel liefde bereid. We koken met vegetarische ingrediënten, waar mogelijk uit onze eigen permacultuur moestuin. Ik word dit weekend gesteund en geassisteerd door Marjolein Zeelenberg van praktijk Pure Being <3

De investering in jou Zelf is:
555 euro als je inschrijft voor 1 juni en 678 euro als je besluit de laatste 3 weken in te schrijven.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar hello@fincavrij.nl of stuur een appje naar 06-26690770.

GWBD (Gods Will Be Done)