Individuele begeleiding

 

Individuele begeleiding

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat houdt in dat alles met elkaar verbonden is. Je lichaam, emoties en gedachten staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar. 

In de individuele begeleiding leer je dieper verbinding te maken met je lichaam en dus ook met je hart. Je kunt bewuster gaan kiezen voor wat jij wil in je leven. Belangrijk is om het verschil te leren herkennen tussen je gevoelens, je emoties en je gedachten. Hierdoor kun je inzicht krijgen in jezelf en je eigen gedrag. Van daaruit kun je kijken wat jij nodig hebt in deze situatie. Tevens ontvang je praktische tools waar je in je dagelijks leven mee verder kunt.

Op individuele basis kun je kiezen voor diverse werkvormen. Toegepaste kinesiologie oftewel het werken met spiertesten. Access Consciousness. en een chakra of energiereading . De allergie eliminatie procedure is onderdeel van de toegepaste kinesiologie. Als je twijfelt en graag wil weten wat voor jou de juiste keuze is, neem contact gerust contact met mij op dan bespreken we het samen. Je kunt mij mailen, bellen of appen.

 

Toegepaste kinesiologie

Spiertesten – werken met de wijsheid van je lichaam.

De spiertest is een instrument om de taal die ons lichaam spreekt te kunnen vertalen. 

Allergie

Allergie-eliminatie

De allergie-eliminatie behandeling werkt met de kennis van de acupunctuur en de kinesiologie.

De behandeling is specifiek gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties en overgevoeligheden.

Reading

Een reading geeft inzicht in jezelf en in je situatie. Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt.Er gebeuren dingen in ons leven om ons een les te leren en kracht te geven.

Access Consciousness

Access Consciousness

Access Consciousness™ heeft diverse behandelingen met als doel om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan. Er is een groot scala aan behandelingen en lichaamsprocessen.