Individuele begeleiding

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat houdt in dat alles met elkaar verbonden is. Je lichaam, je emoties, je gedachten, je binnen- en buitenwereld. In de individuele begeleiding leer je het verschil te herkennen tussen je intuïtie en je denken (mind). Verder vind ik het belangrijk om te kijken waarin jij nog niet het leven leeft wat jij graag zou willen. Wat houdt je daarin tegen? Wat is je weerstand?  Het gaat om inzicht krijgen in jezelf en je eigen gedrag. Van daaruit kun je kijken wat jij nodig hebt in deze situatie. Tevens ontvang je ontvangt praktische tools mee naar huis waar je in je dagelijks leven mee verder kunt. Als je de verschillende werkvormen wil combineren dan is dat natuurlijk mogelijk. Daarvoor kun je contact met mij opnemen.

Op individuele basis kun je kiezen voor diverse werkvormen. Toegepaste kinesiologie oftewel het werken met spiertesten. Onderdaal van de toegepaste kinesiologie is een allergie eliminatie proces. Diverse werkvormen van Access Consciuosness. Een chakra of energiereading . En als laatste een coachingssessie. Je kunt mij altijd mailen, bellen of appen als je twijfelt en graag wil weten wat voor jou de juiste keuze is.

 

Spiertesten – werken met de wijsheid van je lichaam.

De spiertest is een instrument om de taal die ons lichaam spreekt te kunnen vertalen. Ook als we niets zeggen vertelt…

Balansbehandeling

Gedurende je leven kom je regelmatig in situaties waarin je uit balans raakt. Soms kun je die balans zelf weer herstellen en soms heb je hulp nodig. De oorzaak van je onbalans heeft vaak te maken met je onderbewuste.

Allergie-eliminatie

De allergie-eliminatie behandeling werkt met de kennis van de acupunctuur en de kinesiologie.

De behandeling is specifiek gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties en overgevoeligheden.

Reading

Een reading geeft inzicht in jezelf en in je situatie. Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt.Er gebeuren dingen in ons leven om ons een les te leren en kracht te geven. Een reading kan hier meer inzicht in geven zonder oordeel of iets goed …

Coaching sessie

Een coaching sessie is voor mij het luisteren, begeleiden en verhelderen van ‘lastige’ situaties die je in jouw leven tegenkomt waarbij je hulp kunt gebruiken. We kijken naar jouw onderliggende patronen van gedrag, emoties en gedachten. Het hoe …

Access Consciousness

Access Consciousness™ heeft diverse behandelingen met als doel om mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te gaan staan. Er is een groot scala aan behandelingen en lichaamsprocessen.

Ervaringen van cliënten

Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik me op mijn gemak. En ondanks dat de dingen die tijdens de sessie naar boven kwamen best confronterend waren zorgt de nuchtere en heldere aanpak van Marjolein ervoor dat ik het wel kon plaatsen en er op een concrete manier mee aan de slag kan. Zeker een positieve ervaring!

vrouw

35 jaar, december 2017

Ik heb verschillende sessies bij Marjolein gevolgd en dit heeft mij  waardevolle inzichten gegeven over mijzelf. Dit neem ik mee in mijn dagelijkse leven en geeft mij handvatten om dingen die niet goed  werken anders te doen. De sfeer waarin Marjolein werkt is veilig en warm. Steeds verwonder ik me weer over haar enorme wijsheid en kennis.  Haar aanpak is afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Heel fijn om zo verder bewustzijn te ontwikkelen en stappen te zetten in mijn persoonlijke groei. Ben ik blij mee en dankbaar voor!

vrouw

51 jaar, januari 2018