Aromatouchmassage en Seflicahealing

De Aroma Touch Massage met de Selficahealing is een ontspannende en zachte behandeling waarin je totale lichaam in ontspanning wordt gebracht. Het is een unieke combinatie waar gebruik gemaakt wordt van de helende werking van de essentiële oliën samen met de zachte energie van de Selfica’s waardoor je op een diep niveau ontspanning kunt ervaren in je lichaam.

De aromatouchmassage is een ritmische, zachte aanraking op je ontblote rug, achterhoofd en de onderkant van je voeten. Tijdens de massage werk ik langs de meridianen en de viscerale contactpunten (je ingewanden) zodat je lichaam weer in een staat van evenwicht gebracht wordt. Ook ondersteunt het je autonome zenuwstelsel bij de verwerking van fysieke en emotionele stress. Doordat ik met verschillende soorten essentiële oliën werk, kun er je op verschillende niveaus heling ervaren. Deze oliën helpen je bij stressreductie, versterken je immuunsysteem, verzachten en ontspannen je spieren  en brengen je lichaam en geest in balans.

Ik maak gebruik van de helende, essentiële oliën van dōTERRA. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Kijk hier voor meer informatie over de aroma touch massage.

 

Selficahealing

Selfica is een spirituele technologie gecreëerd om het menselijk potentieel en de verbinding met Synchroniciteit te vergroten. Het verbindt je met de levensenergie van de natuur om onze vitaliteit en welzijn te vergroten. Ook verbindt het je met de energie van de cosmos om synchroniciteit in je leven te vergroten en om je mogelijkheid om onze interactie met de energieën van het Bewuste Universum waarin we leven te versterken.

In Damanhur is Selfica her-ontdekt door de founder, Falco Tarassaco, ondersteund door het Selet team in Italië. Selet is het laboratorium waar selfic instrumenten worden gecreëerd. Ze worden met de hand gemaakt door mensen die jarenlang getraind zijn om met deze speciale energieën te verbinden.

De instrumenten die ik in mijn praktijk gebruik zijn gericht op verschillende aspecten van je lichaam.

  • het verminderen van allerlei soorten spierpijn, spanning in nek en schouders en andere delen van het lichaam
  • het gunstig beïnvloeden van je interne organen van je buikholte: lever, maag, darmen, alvleesklier, milt en nieren
  • ondersteuning van je huid, weefsel en botten

Je kunt ook kiezen voor een Selficahealing van een half uur om kennis te maken met de Selficatechnologie. Nu voor € 20 (tot 1-1-2023). Hier vind je meer informatie.

 

Afspraak

De aromatouch massage met Selficahealing duurt 90 minuten. Wil je deze heerlijke behandeling ook ervaren? Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Kosten

Tot 1 januari 2023 ontvang je een introductiekorting en betaal je € 60 voor anderhalf uur voor deze behandeling. 

Ik geef deze behandeling in mijn praktijk in Voorburg en ook bij Finca Vrij in Scharendijke.

 

Selfica’s

De Selfica’s zijn in verschillende vormen; er zijn draagbare selficas zoals armbanden, selficas voor ruimtes, voor dromen, om te verbinden met de vitale energie van de natuur, voor kinderen en voor healing op specifieke gebieden op het lichaam.

Kijk hier voor alle mogelijkheden en ervaringen met de verschillende soorten Selfia’s.

Alle Selfica’s zijn te koop op Finca Vrij in Scharendijke en in de shop van Finca Vrij  www.shopfincavrij.nl