Wat houdt een coachingssessie in?

Een coaching sessie is voor mij het luisteren, begeleiden en verhelderen van ‘lastige’ situaties die je in jouw leven tegenkomt waarbij je hulp kunt gebruiken. We kijken naar jouw onderliggende patronen van gedrag, emoties en gedachten. Het hoe, wat en waarom.

Ik ondersteun je bij het verhelderen van jouw patroon. Hierin wordt duidelijk waar je weerstand en pijn mee te maken heeft en hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je wordt je bewust van wat je doet in bepaalde situaties. Je gaat het systeem in jezelf herkennen. Dan kun je kiezen hoe je daarmee om wilt gaan. En kun je stap voor stap bewust worden en vanuit acceptatie vanuit een ander gezichtspunt gaan kijken naar jezelf. Dit heeft vaak verrassende inzichten tot gevolg.

zelfbewustwording

Welke sleutel heb jij nodig om een volgende stap te zetten in je leven?

Als je vanuit een ander gezichtspunt wilt kijken naar je situatie, wanneer je vastloopt in je leven of je blijft met vragen rondlopen  waar je niet uitkomt, dan kun je bij mij een sessie komen doen.  De manier waarop ik werk is dat ik op een dieper level ga kijken. Hierdoor krijg je duidelijkheid over het proces dat zich in jou afspeelt. Van hieruit kunnen we kijken wat jij nodig hebt om vanuit een ander perspectief in het leven te gaan staan.

Werkwijze

Mijn werkwijze komt vanuit diverse invalshoeken. Ik heb diverse opleidingen, cursussen en workshops gedaan (meer info kijk bij ‘over mij‘). Thema’s die ik veel in mijn leven ben tegengekomen zijn: grenzeloosheid, controle willen houden, aanpassingsgedrag/versmelting met omgeving, minderwaardigheidsgevoel, slachtofferschap, dramaqueen-gedrag, overgevoelige lichaam (waardoor snel last van lichamelijke klachten), seksuele blokkades, problemen met ‘vrouw-zijn’, (stief)moederschap en (hoog)sensitiviteit. Op deze gebieden heb ik veel expertise mede door mij eigen ervaring. Mijn coaching is vooral gericht op inzicht geven en bewust maken. Mede door contact te maken met jouw kracht en innerlijke wijsheid kun je zelf aan de slag. Het is voor mij belangrijk dat je handvatten meekrijgt die praktisch toepasbaar zijn je dagelijks leven.

Kosten

De kosten van een sessie zijn € 75 .

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een sessie?  Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Ervaringen cliënten

Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik me op mijn gemak. En ondanks dat de dingen die tijdens de sessie naar boven kwamen best confronterend waren zorgt de nuchtere en heldere aanpak van Marjolein ervoor dat ik het wel kon plaatsen en er op een concrete manier mee aan de slag kan. Zeker een positieve ervaring!
-vrouw, 35 jaar-

 

Ik heb verschillende sessies bij Marjolein gevolgd en dit heeft mij  waardevolle inzichten gegeven over mijzelf. Dit neem ik mee in mijn dagelijkse leven en geeft mij handvatten om dingen die niet goed  werken anders te doen. De sfeer waarin Marjolein werkt is veilig en warm. Steeds verwonder ik me weer over haar enorme wijsheid en kennis.  Haar aanpak is afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Heel fijn om zo verder bewustzijn te ontwikkelen en stappen te zetten in mijn persoonlijke groei. Ben ik blij mee en dankbaar voor!
-vrouw, 51 jaar-