Bodyprocessen van Access Consciousness

De bodyprocessen van Access Consciousness worden uitgevoerd door de handen op verschillende plekken van het lichaam te plaatsen. Deze processen zijn specifiek gericht op bepaalde delen van het lichaam waar ongemak wordt ervaren. Dit ongemak kun je heel vrij vertalen als ‘pijn en blessures’. De “bodyproces” behandeling geeft het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Ook ondersteunen deze processen het lichaam in herstel. Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke energie van ons lichaam. Iedereen heeft toegang tot deze energie.

De diverse bodyprocessen die ik beheers zijn: Cellular Memory, MTVSS en Anaphylactic Shock & Quadrate of Laxation

 

Cellular Memory

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen. Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden. Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist. Hierdoor kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen. Heb je een plek op of in jouw lichaam dat maar niet beter wil worden? Dan kan het gebruik van Cellular Memory waarschijnlijk een verbetering of zelfs een oplossing bieden.

Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars®) voor het beste resultaat. Het kan gebruikt worden voor langdurige blessures bijvoorbeeld whiplash, frozen shoulder, artrose en breuken.

MTVSS

MTVSS  is één van de verrassende Body Processen van Access. Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Proces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.

Het is een samenvoegingvan verschillende energieën en kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen. Ook kan het op  diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen. Het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia en huidproblemen. Ook werkt het heilzaam bij klachten die met het immuunsysteem en het zenuwstelsel te maken hebben.

Anaphylactic Shock & Quadrate of Laxation

De term anafylactische shock kennen we van hele extreme allergische reacties. Maar de energie van een anafylactische shock is ook die van een extreme (in)spanning. Het lichaamsproces “anaphylactic shock and quadrate of laxation” wordt gebruikt voor gebieden van pijn. De oorzaak heeft te maken met overbelaste of vermoeide spieren. Dit proces zorgt dat de spieren zich weer gaan ontspannen. Doordat de spieren (en dus het lichaam) zich kunnen weer ontspannen, wordt het dus minder snel oud.

Het werkt dus in principe overal op je lichaam waar maar spanning zit. Bijvoorbeeld op je spieren na een intense inspanning. Maar ook bij heftige shock of overbelasting wordt dit proces ingezet.

Kosten

De kosten van een behandeling zijn € 75 . 

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een behandeling?  Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Andere processen van Access Consciousness

Access Bars geeft je een ontspannen gevoel en meer rust in je hoofd. Voor mij voelt het alsof de plug uit de afvoer wordt gehaald en ik heerlijk alles kan loslaten. Het geeft een opgeruimd gevoel en ook een veel leger hoofd. Kijk voor meer informatie op mijn pagina Access Bars

Energetic Facelift geeft ontspanning in mijn gehele lichaam. Ik voel me daarna energieker en zachter van binnenuit. Ook merk ik dat mijn kaken meer ontspannen zijn. Over het algeheel voelt het verkwikkend. Kijk voor meer informatie op mijn pagina Energetic Facelift