Workshops en cursussen

De workshops en cursussen zijn gericht op het bewust maken van mensen wat er in hun leven speelt en welke invloed dat heeft op hun leven. De cursussen vinden plaats in groepen van 4 tot 8 personen in Voorburg.

Doelstelling is om meer inzicht te krijgen in het desbetreffende onderwerp en jouw (ver)houding met betrekking tot dit onderwerp te onderzoeken. Ook ontvang je tools om dit alles te integreren in je dagelijks leven. Er wordt gewerkt in een veilige en open setting waarin ruimte is voor een ieder zijn/haar inbreng.

Op dit moment zijn we nog bezig met een ruimte te creëren voor de cursussen. De planning is om het voorjaar van 2020 weer cursussen te gaan geven in een nieuwe praktijkruimte.

Ontspanning integreren in je dagelijks bestaan

Een ontspannen lunch met een vriend of vriendin, een weekendje ertussen uit, een dagje sauna, een wandeling in de natuur. Je bent telkens weer op zoek naar ontspanning en je wilt niets liever dan dat gevoel vasthouden. Maar ergens in de drukte van alledag, lukt dat niet. Voordat je het weet ben je weer opgeslokt door je werk, je gezin en je verantwoordelijkheden….

De kracht van de vrouw in jou

Wat brengt het jou als je helemaal vanuit je vrouwelijke essentie leeft?

Heel veel vrouwen zitten een groot deel van de dag in hun mannelijke energie. Wat is vrouwelijke energie? En hoe kun je het verschil voelen tussen vrouwelijke en mannelijke energie?

Meditatiecursus van 3 avonden

Meditatie klinkt misschien zweverig maar is juist een methode om jezelf met beide benen op de grond te zetten.

In het leven van elke dag ervaar je veel verschillende interacties. Alles wat we zien en ervaren daar hebben we in onze mind een mening over. Elke situatie brengt vaak ook een scala van gedachten met zich mee. Er wordt geschat dat we ongeveer 50.000 gedachten per dag hebben.

Workshop Vind je eigen geluk door het onderzoeken van je gedachten 

Het geloven van je gedachten en het verhaal dat daarop volgt, kan allerlei verschillende emoties veroorzaken. Als het gaat over iets positiefs dan voel je je blij en open. Als de gedachte negatief is dan veroorzaakt het  irritatie, boosheid, angst, verdriet of depressieve gevoelens.

Byron Katie heeft een methode (the Work) ontwikkeld om je gedachten te onderzoeken…

Korte reactie van cliënten:

Cursus ‘Ontspanning integreren in je dagelijks leven.’

Het is een aanrader voor als je wil leren hoe je kan ervaren dat ‘spanning’ alleen ‘spanning’ is en dat dit er best mag zijn maar je mag het ook loslaten.- 

 

Workshop ‘Vind je eigen geluk door het onderzoeken van je gedachten.’

– Leerzaam om te zien dat we slaaf zijn van onze gedachten en wat een vrijheid als je dat niet meer bent. –

– Makkelijk toe te passen op situaties in je leven, de meeste mensen die ik ken, zouden er wel veel aan hebben. –

– Ik ben enthousiast hierover. –