Cursussen innerlijke groei

Workshops en cursussen

De cursussen zijn gericht op het bewust maken van mensen wat er in hun leven speelt en welke invloed dat heeft op hun leven. De cursussen vinden plaats in groepen van 4 tot 10 personen in Voorburg.

Doelstelling is om meer inzicht te krijgen in het desbetreffende onderwerp en jouw (ver)houding met betrekking tot dit onderwerp te onderzoeken. Ook ontvang je tools om dit alles te integreren in je dagelijks leven. Er wordt gewerkt in een veilige en open setting waarin ruimte is voor een ieder zijn/haar inbreng.

Onze nieuwe ruimte is bijna klaar (voorjaar 2021). Waarschijnlijk gaan we in het najaar van 2021 weer cursussen geven. 

Ontspanning integreren in je dagelijks bestaan

Zeker in deze tijd waarin je de ontspanning niet kan zoeken door buiten de deur te lunchen of naar een sauna te gaan, is het belangrijker om te ontspannen. Je zit meer binnen en ook op de lip van je andere huisgenoten. Hoe kun je hier anders mee omgaan?

De kracht van de vrouw in jou

Wat brengt het jou als je helemaal vanuit je vrouwelijkheid leeft?

Veel vrouwen zitten een groot deel van de dag in hun mannelijke energie. Weet je hoe je het verschil merkt tussen jouw vrouwelijke en mannelijke energie?

Meditatiecursus van 3 avonden

Meditatie klinkt misschien zweverig maar is juist een methode om jezelf met beide benen op de grond te zetten. Je hoofd wordt rustiger en je kunt vanuit een ander perspectief keuzes maken.

Vind je eigen geluk door het onderzoeken van je gedachten 

Het geloven van je gedachten en het verhaal dat daarop volgt, kan allerlei verschillende emoties veroorzaken. Als het positief is dan voel je je blij en als het negatief is voel je je angstig of boos. Met ’the Work’ kun je je gedachten onderzoeken.