Wat bereik je met mediteren?

Meditatie is voor mij hetzelfde als iets met volle aandacht doen. Dus foccusen op bijvoorbeeld je ademhaling, een beweging of op een je bepaald punt. Door regelmatig te mediteren word je dus eigenlijk “een meester in focussen”. Dan kun je ook bewust gaan kiezen waar jij je aandacht op wilt richten. Kortom alles wat je doet, kun je met volle aandacht doen. Je bent totaal aanwezig in het huidige moment. Dit klinkt misschien zweverig maar meditatie is juist een methode om jezelf met beide benen op de grond te zetten. Kies jij ervoor om aanwezig te zijn in het huidige moment? Of kies jij ervoor om op je automatische piloot je activiteiten te doen en in beslag genomen te worden door al je gedachten?

Waarom mediteren?

Meditatie is een hulpmiddel om anders om te gaan met je gedachten en dus ook met jezelf. In deze cursus van 3 avonden gaan we in op wat meditatie is, hoe het werkt en wat je ermee kunt bereiken. Niet alleen behandelen we de inhoud. Je gaat ook verschillende vormen van meditatie ervaren. Hierdoor kun je zelf gaan ervaren wat meditatie voor jou doet.

Plaats, tijd en kosten

De cursus gaat plaatsvinden in het najaar van 2022. Elke avond wordt een andere vorm van meditatie aangeboden. Na afloop van de cursus heb je verschillende meditatietechnieken geleerd waar je gebruik van kunt maken. De avond duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en de kosten voor 3 avonden zijn € 90.

Aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum gepland. Heb je interesse? Mail mij of stuur mij een whatsapp berichtje.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Pure Being? Je kunt mij volgen via Facebook, Linked-In en/of Instagram.