Pure Being a Woman

kracht van de vrouw

Wat brengt het jou als je helemaal vanuit je vrouwelijke essentie leeft?

Veel vrouwen leven een groot deel van de dag vanuit hun mannelijke kant. Is dat erg? Nee helemaal niet. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat het voor mij (als vrouw) fijn is om meer vanuit mijn vrouwelijke essentie te leven.

Als ik meer durf te leven vanuit mijn vrouwelijkheid dan voel ik me veel krachtiger en meer ontspannen. Ik kan vanuit een ander perspectief met de dingen omgaan die op mijn pad komen. Ik voel meer contact met mijn lichaam, mijn hart voelt open en ik ben zachter voor mezelf en naar de ander”

Wat kun je leren in deze workshop?

In deze workshop ga je onderzoeken hoe jij omgaat met je vrouwelijke energie. Je gaat het verschil ervaren tussen je mannelijke en vrouwelijke kant. Ook leer je hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt toelaten.  Onderwerpen die aan de orde komen zijn: controle-overgave, seksualiteit, lichaamsbewustzijn, zachtheid, zorg voor jezelf, sisterhood.

Er schuilt een enorme kracht in ons vrouw zijn. Krachtig, vurig, open en zacht tegelijk. Wil jij ook meer leven vanuit deze energie?

Wat zijn de kosten en waar wordt de workshop gegeven?

Vrouwelijke energie in jezelf

Hoe reageer jij vanuit je vrouwelijkheid?

De workshop wordt gegeven in Voorburg van 10.00 uur tot 16.00 uur en kost € 90 inclusief koffie/thee en een heerlijke biologische lunch. Op dit moment is er nog geen datum gepland in verband met het bouwen van een nieuwe locatie voor de workshop. Eind van dit jaar (2019) wordt een datum gepland voor deze workshop. Heb je interesse? Mail mij of stuur mij een whatsapp berichtje.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Pure Being? Je kunt mij volgen via Facebook, Linked-In en/of Instagram.

Achtergrondinformatie

In de maatschappij waarin wij leven is het voor veel vrouwen (ongemerkt) gebruikelijk om meer in hun mannelijke energie te zijn. Dit is niet je natuurlijke staat van zijn maar vaak ontstaan vanuit een bescherming. Veel vrouwen voelen zich veiliger als ze vanuit hun mannelijke energie de buitenwereld tegemoet treden. Deze bescherming heb je vaak nodig als kind maar niet meer als volwassen vrouw. Je kunt dit transformeren en meer gaan leven vanuit je vrouwelijke essentie.

 

Mijn eigen ervaring

“Ik heb van jongs af aan geleerd om meer mijn mannelijke kant dan mijn vrouwelijke kant aan te spreken. Mijn geliefde noemt het de ’tuindersenergie’. De eigenschappen van deze tuindersenergie zijn: snel, doelgericht, kort, effectief en mondig. Het zijn hele fijne eigenschappen die ik kan inzetten maar ik ben erachter gekomen dat het leven op deze manier veel controle vraagt en ook veel meer energie kost.

Als ik meer durf te leven vanuit mijn vrouwelijkheid dan voel ik me veel krachtiger en meer ontspannen. Ik kan vanuit een ander perspectief met de dingen omgaan die op mijn pad komen. Ik voel meer contact met mijn lichaam, mijn hart voelt open en ik ben zachter voor mezelf en naar de ander”