Wat is het doel van een soulreading?

In een soulreading kijk ik naar wat jouw ziel in de weg staat om je helemaal te manifesteren op aarde. Om te zijn wie je diep van binnen bent. Welke obstakels ben jij in je leven tegengekomen die op dit moment jouw leven vorm geven. Tijdens je hele leven kom je in situtaties terecht waar je trauma’s oploopt. Jouw ego heeft als functie om je te beschermen tegen kwetsures die jij op het moment zelf niet kan verwerken. Bijvoorbeeld omdat je nog kind bent en afhankelijk bent van anderen of omdat je op dat moment van het trauma niet in staat was om alles er te laten zijn en te voelen hoe het was. Dit wonderschone beschermingsmechanisme heeft jouw geholpen om je leven voort te zetten en ogenschijnlijk ongeschonden verder te leven. Deze beschermingsmechanismes slaan zich op in je onderbewuste. Het zijn patronen die je je bewust kunt worden doordat je altijd hetzelfde reageert tijdens een bepaalde situatie in je leven. Of je loopt vast in je leven maar je hebt geen idee waar het aan ligt.

Bijvoorbeeld, je hebt je als kind vaak onveilig gevoeld en hebt het beschermingsmechanisme ontwikkeld om controle uit te oefenen op je omgeving. JE houdt altijd alles en iedereen in de gaten. Je weet precies wat er gebeurd in je omgeving en hoe iedereen in zijn vel zit. Op zich niets mis mee alleen het kost je heel veel energie om alles en iedereen in de gaten te houden. Je bent je dit vaak niet bewust maar hebt bijvoorbeeld last van een laag energieniveau en bent vaak moe. Het kan ook zijn dat je hoogsensitief bent en alle energie van je omgeving naar je toetrekt. Dit gebeurd meestal onbewust.

In een soulreading kijk ik vanuit elk chakra naar de egostructuren die in jouw leven spelen. Elk chakra heeft een ander thema zodat ik vanuit verschillende invalshoeken kan kijken. We kijken wat jij NU kunt doen om deze egostructuren te ontmantelen en te transforeren zodat jij steeds meer kunt gaan leven vanuit je ZIJN.

Waarom een soulreading doen?

De reden om een soulreading te doen lopen zeer uiteen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • je zit in een proces van bewustwording en wil graag een volgende stap zetten
  • je wil gaan leven volgens je hoogste potentieel maar het lukt maar niet
  • je wil meer ZIJN en minder re-ageren op je omgeving
  • je bent nieuwsgierig welke egopatronen jij kunt gaan ontmantelen en hoe je ze kunt gaan opruimen en transformeren
  • je merkt dat je geleefd wordt door je omgeving en het lukt maar niet om te leven vanuit jeZelf
  • wat is de reden dat situaties zich herhalen
  • je voelt je uiterst ontevreden of leeg maar kunt er geen goede reden voor vinden

Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?

De soulreading kost €110. De afspraak duurt anderhalf uur. De reading wordt opgenomen en het mp3 bestand word via de mail naar je verstuurd. Als back-up kun je ook je eigen opname-apparatuur meenemen.

Als je na een reading behoefte hebt aan verdere begeleiding dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk hier voor individuele begeleiding en hier voor de cursussen en workshops die aangeboden worden.

Afspraak maken

Wil je graag een soulreading ontvangen? Je kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen o.v.v. afspraak soulreading. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Meestal heb ik op korte termijn wel een plekje vrij. Je kunt mij ook bellen of een berichtje sturen via whatsapp.