Vitamine check-up

Vitamine check-up

De vitamine check-up is speciaal op jouw lichaam afgestemd!
Deze persoonlijke vitamine check-up helpt jou met het vinden van de juiste vitamines en mineralen.

Gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk voor je welzijn en je afweersysteem. Helaas bevat onze voeding tegenwoordig minder vitamines en mineralen. Dat is de reden dat veel mensen aanvullende vitamines en mineralen slikken.

Slik jij wel de juiste vitamines en mineralen?

Hierin kan een vitamine check-up een uitkomst zijn.

Ik kan via een spiertest-methode meten wat jouw lichaam nodig heeft. Ik werk zelf met de vitaminesupplementen van Vitals. Natuurlijk kun je ook kiezen voor je eigen merk.

 

Hoe werkt het?

Door middel van de spiertest kan ik testen wat jouw lichaam nodig heeft. Dit is een therapeutische manier van werken komend uit de toegepaste kinesiologie. Een spiertest wordt meestal gedaan via een lichte druk op je arm. De behandeling wordt liggend op een behandeltafel gedaan met kleding aan.

Als eerste word je lichaam gebalanceerd door middel van een aantal korte testen. Daarna kijken we aan de hand van meer dan 100 verschillende vitamines wat jij nodig hebt. De vitamine check-up bevat vitamines, mineralen, multivitamines, fytonutriënten (plantaardige stoffen met medicinale eigenschappen), probiotica, vetzuren, aminozuren, eiwitten en overige supplementen.

Het doel is jouw immuunsysteem te versterken en je lichaam weer in balans te brengen.

Neem je eigen vitaminesupplementen mee. We testen gelijk of jouw lichaam deze supplementen nodig heeft.

Het kan ook zijn dat jouw lichaam aangeeft dat er meer nodig is om in balans te komen of je immuunsysteem te versterken. Dan kun je een afspraak maken voor een balansbehandeling.

Kosten

De persoonlijke vitamine check-up duurt  ongeveer een half uur en kost € 25. Als je extra vitaminesupplementen nodig hebt dan komen deze kosten er nog bij. Je kunt deze bij mij bestellen of zelf kopen.

Een balansbehandeling duurt één uur en kost € 50. Hiervoor dient apart een afspraak gemaakt te worden.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een check-up? Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Tenzij je mij graag persoonlijk wil spreken dan kun je altijd bellen.  Als ik niet bereikbaar ben, laat een berichtje achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.