Vitamine check-up

Vitamine check-up

De vitamine check-up is geheel op jouw lichaam afgestemd!

Door middel van een spiertest-metthode, meet ik  jouw lichaam door. In de meting wordt gekeken of je lichaam een vitaminen of mineralentekort heeft. Ook wordt meegenomen wat nodig is om jouw immuunsysteem te versterken. Als dit ligt op het gebied van supplementen dan wordt gelijk getest wat jjij nodig hebt. Ook wordt gemeten welke sterkte je nodig hebt,  hoe vaak je dit supplement moet nemen en voor welke periode.

Bij de check-up werk ik met de  vitaminen en mineralensupplementen van het merk Vitals. Het is ook mogelijk om te kiezen voor je eigen merk.

 

Hoe werkt het?

Door middel van de spiertest kan ik testen wat jouw lichaam nodig heeft. Dit is een therapeutische manier van werken komend uit de toegepaste kinesiologie. Een spiertest wordt meestal gedaan via een lichte druk op je arm. De behandeling wordt liggend op een behandeltafel gedaan met kleding aan.

Als je al gebruik maakt van vitaminesupplementen kun je die meenemen. We nemen jouw supplementen mee in de meting testen gelijk of jouw lichaam deze supplementen nog nodig heeft.

 

Kosten

De persoonlijke vitamine check-up kost € 50..

 

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een check-up? Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Tenzij je mij graag persoonlijk wil spreken dan kun je altijd bellen.  Als ik niet bereikbaar ben, laat een berichtje achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

 

Aanvullende informatie