Balansbehandeling

Balansbehandeling

Gedurende je leven kom je regelmatig in situaties waarin je uit balans raakt. De oorzaak van je onbalans kan vaak te maken met je onderbewuste. Dit betekent dat je niet precies weet wat de onbalans veroorzaakt of hoe je het zelf weer kunt herstellen. Je zit in een vicieuze cirkel.

Dat komt omdat veel indrukken vanuit de buitenwereld worden verwerkt in je onderbewuste. Wel 90% van al ons handelen komt voort uit ons onderbewuste. Bruce Lipton heeft een video waarin het onderbewuste wordt uitgelegd. Klik hier om de video te bekijken.

De kracht van deze behandeling is dat op bewust en onbewust niveau gekeken naar wat jij nodig hebt om je balans te herstellen. Tevens wordt gekeken naar het lichamelijke, emotionele, mentale en energetische aspect zodat je balans weer herstelt kan worden.

Door spiertesten wordt direct contact gemaakt met het onderbewuste. Voor meer informatie over spiertesten kun je kijken op mijn pagina toegepaste kinesiologie. Uitgebreide informatie over spiertesten kun je lezen in het boek ‘De spiertest – wat kun je ermee’ geschreven door dr. Christa Keding.

Wanneer kies je voor een balansbehandeling?

  • uit balans raakt door bepaalde situaties of personen
  • meer inzicht wil in je energiehuishouding
  • wil onderzoeken wat je uit balans brengt en wat je helpt om weer in balans te komen.
  • inzicht in je energielekken (hierin adviseer ik ook een energiereading)
  • meer in balans wil zijn op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau
  • inzicht in hoe je je eigen onbalans kunt herstellen

Wil je graag meer informatie over deze behandeling. Neem gerust contact met mij op via email of de telefoon. Natuurlijk kun je ook een whatsapp bericht sturen.

Een essentieel onderdeel van de balansbehandeling is dat je oefeningen ontvangt om thuis te doen. Ik vind het belangrijk dat je meer inzicht krijgt in hoe je je eigen balans kunt herstellen. Dit betekent dat je bereid bent om energie te stoppen in jezelf door thuis deze oefeningen te doen. Hierdoor leer je beter omgaan met situaties die je in leven tegenkomt. Ook kan het je inzicht geven in hoe jij anders kunt omgaan met lichamelijk, emotionele en mentale aspecten.

Kosten en werkwijze

De eerste afspraak is een intake en daarna volgt een behandeling. De intake duurt  ongeveer 90 minuten en kost € 75. De vervolg behandelingen duren ongeveer 60 minuten.  De kosten van een behandeling van één uur zijn € 50.

Meestal zijn dat er meerdere behandelingen nodig. Je kunt uitgaan van gemiddeld tussen de de 3 en 5 behandelingen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Tenzij je mij graag persoonlijk wil spreken dan kun je altijd bellen.  Als ik niet bereikbaar ben, laat een berichtje achter. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

 

Ervaringen cliënten

De balansbehandeling wordt vanaf januari 2020 aangeboden. Op dit moment zijn er nog geen cliëntenreviews beschikbaar.