Agenda

Op dit moment zijn er geen cursussen en workshops gepland in verband met mijn verhuizing. We zijn druk bezig een nieuwe blokhut te bouwen waarin de cursussen en workshops kunnen plaatsvinden. Waarschijnlijk worden de cursussen en workshops vanaf oktober/november 2019 weer ingepland. 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten?

Kosten

De kosten van een standaard behandeling van één uur zijn € 50 . Je kunt ook een intensievere behandeling boeken van anderhalf uur. De kosten hiervoor zijn € 70.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een behandeling?  Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Meestal heb ik op korte termijn nog wel een plekje beschikbaar. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Andere processen van Access Consciousness

Access Bars geeft je een ontspannen gevoel en meer rust in je hoofd. Voor mij voelt het alsof de plug uit de afvoer wordt gehaald en ik heerlijk alles kan loslaten. Het geeft een opgeruimd gevoel en ook een veel leger hoofd. Kijk voor meer informatie op mijn pagina Access Bars

Energetic Facelift geeft ontspanning in mijn gehele lichaam. Ik voel me daarna energieker en zachter van binnenuit. Ook merk ik dat mijn kaken meer ontspannen zijn. Over het algeheel voelt het verkwikkend. Kijk voor meer informatie op mijn pagina Energetic Facelift