Ontspanning integreren in je dagelijks bestaan

Een ontspannen lunch met een vriend of vriendin, een weekendje ertussen uit, een dagje sauna, een wandeling in de natuur. Je bent telkens weer op zoek naar ontspanning en je wilt niets liever dan dat gevoel vasthouden. Maar ergens in de drukte van alledag , lukt dat niet. Voordat je het weet ben je weer opgeslokt door je werk, je gezin en je verantwoordelijkheden.

Ontspannen in het leven staan, vraagt actieve oefening, is mijn ervaring. Daarom bied ik in een korte cursus van drie avonden ingrediënten aan om ontspanning te beoefenen. We gaan met behulp van technieken leren om in contact te blijven met je lichaam zodat je makkelijker kunt ontspannen. Ook onderzoek je jouw patroon van spanning waardoor je die effectiever kunt veranderen in ontspanning in je dagelijks leven.

Voor wie is de cursus ontspanning?

Deze korte cursus is bedoeld voor mensen die graag willen onderzoeken wat voor invloed spanning heeft in hun leven en dit willen veranderen. Wil je graag meer ontspannen in het leven staan en ben je bereid te investeren in jezelf dan is deze cursus iets voor jou.

Plaats, tijd en kosten

De cursus staat op dit moment nog niet gepland in verband met mijn verhuizing naar Voorburg. Aangenomen dat de verbouwing meezit, zal ik de cursus weer in het najaar van 2019 geven.  De avond duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en de kosten voor 3 avonden zijn € 90.

Aanmelden

Op dit moment is er nog geen datum gepland in verband met het bouwen van een nieuwe locatie voor de cursussen. Eind van dit jaar (2019) wordt een datum gepland voor deze cursus. Heb je interesse? Mail mij of stuur mij een whatsapp berichtje.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Pure Being? Je kunt mij volgen via Facebook, Linked-In en/of Instagram.

Aanvullen met Access Bars

Om het gevoel van ontspanning nog een extra dimensie te geven kun je de cursus aanvullen met een 2 behandelingen van Access Bars®.  Dit is een behandeling die je helpt om in diepe ontspanning te komen en werkt via 32 energetische punten op je hoofd. Als je deze 2 behandelingen erbij boekt, ontvang je een korting van 20% op de Access Bars®.  Kijk hier voor meer informatie over Access Bars®.

Ervaringen cliënten

Vrouw, 55 jaar, november 2017

De cursus “ontspanning” integreren in je dagelijkse leven. Het was als eerste heerlijk om met de medecursisten ideeën uit te wisselen. Met elkaar te praten hoe een ieder zijn eigen wijze heeft hoe je met spanning en stress omgaat. Marjolein (de cursusleidster) geeft deze cursus op een manier waarin je merkt dat ook zij bekend is met de materie en ze kan ook boven de materie staan. Ze geeft goede handvatten om deze spanning te laten zijn voor wat het is. Spanning voor dat moment. Ze geeft oefeningen mee waarin je de spanning ook goed kan loslaten. Deze cursus is een aanrader voor als je wil leren hoe je kan ervaren dat ‘spanning’ alleen ‘spanning’ is en dat dit er best mag zijn maar je mag het ook loslaten.

 

-N. 46 jaar, oktober 2018-

Lieve Marjolein, dank je wel voor de ontzettend fijne en behulpzame cursus ‘ontspanning integreren in je dagelijks leven. Ik heb meer over mezelf geleerd dan ik had verwacht. Ik ben heel tevreden en positief. Dank!

 

-C. 46 jaar, oktober 2018-

Had van tevoren aangegeven wat ik wilde leren en vond dat erg ‘breed’. Maar uiteindelijk in de training tot de kern gekomen. In 3 bijeenkomsten veel geleerd over waarom ik reageer zoals ik reageer in bepaalde situaties. Iets om verder mee aan de slag te gaan!. Dank je wel.