Transformatieve blend

Deze tranformatieve blend ondersteunt je om meer naar binnen te gaan in jezelf en de extase in jezelf wakker te maken.

Ik weet niet hoe jij de laatste periode hebt ervaren maar ik vond het een reis met pieken en ook zeker een aantal pittige dalen. Het ervaren van onverdraagzaamheid, van donkerte, van zwaarte, van onrust, van irritatie. En dat alles om me heen en ook zeker in mezelf. Dus ben ik gaan onderzoeken welke blend ik hiervoor kon gaan gebruiken. En zo is WAHE GURU geboren (met dank aan mijn vriendin die op dit idee kwam).

Wahe betekent extase en Guru is iets of iemand die je van donker naar licht brengt. Door de aardende olie die is toegevoegd aan deze blend, kom je makkelijker in contact met je lichaam. De prikkels van buitenaf verdwijnen meer naar de achtergrond en je zult je gevoel makkelijker kunnen ervaren. Zo kun je het gevoel van zwaarte, irritatie en onrust ervaren en er doorheen bewegen naar het licht. Dan kun je de extase en vibrerende energie in al je cellen weer gaan voelen zodat je meer verbinding met de eenheid en de oneindigheid ervaart.

Van donker naar licht

Door deze blend te gebruiken in combinatie met de mantra Wahe Guru zul je de transformatie van donker naar licht veel makkelijker maken. Je ontvangt alle informatie hierover bij aankoop van deze blend.

Bestellen van Blend Wahe Guru

De blend Wahe Guru ontvang je in een mooie en handige roller van 5 ml. Bij deze blend ontvang je een handige folder met alle toepassingen en krijg je toegang tot de informatie hoe je deze blend in combinatie met de mantra kunt inzetten om makkelijker te transformeren van donker naar licht. Aangezien er ook citrus in de blend aanwezig is, zou het huidirritatie zou kunnen veroorzaken door de zonnebaden. 

Kosten

De olieblend Wahe Guru kost € 12,21 voor 5 ml en € 19,91 voor 10 ml. De verzendkosten zijn € 3,95. Je roller wordt toegestuurd zodra het bedrag is ontvangen via het betaalverzoek.
Liever geen verzendkosten betalen? Je kunt Wahe Guru ook komen ophalen in mijn praktijk in Voorburg.

De oliën zijn binnenkort ook te koop op Finca Vrij in Scharendijke en in de shop van Finca Vrij  www.shopfincavrij.nl

Andere olieblends

Ik maakt speciale olieblends die je ondersteunen bij jouw transformatie naar een leven vol liefde, licht en energie.

BE YOU – helpt je met het vergroten van je zelfliefde en zelfacceptatie
FlOW – ondersteunt je om de controle los te laten en te vertrouwen op de flow

Zeer binnenkort vind je meer informatie over al deze oliën op mijn website.