Energiereading

energiehuishouding

Wat is het doel van een energiereading?

Het doel van de energiereading is om inzicht te krijgen in je energiehuishouding. Ik kijk naar je energielekken en naar andere valkuilen. De vraag is hoe ontstaan deze energielekken en hoe ga jij ermee om. Wat kun jij doen om dit lek te dichten. Ook krijg je inzicht in hoe je je energie kunt opbouwen en wat je energie geeft.

Waarom Deze reading heeft als hoofdthema je eigen energieniveau.  Snel vermoeid, korte concentratieboog, snel overprikkelt (bv HSP) zijn voorbeelden waarom deze reading voor jou geschikt zou kunnen zijn.

Voorbeelden waarom je een energiereading doet

  • snel moe of last hebben van chronische vermoeidheid
  • plotseling het gevoel hebben dat je energie in een paar minuten weglekt
  • korte concentratieboog
  • in hoge mate gevoelig voor prikkels (HSP)
  • veel onrust ervaren en moe zijn maar moeite hebben met (in)slapen
  • lichamelijk snel uitgeput zijn zonder dat er een medische reden is
  • onderzoeken wat helpt om je energie op te bouwen

Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?

De energiereading kost € 110. De afspraak duurt anderhalf uur. De reading wordt opgenomen en het mp3 bestand word via de mail naar je verstuurd. Als back-up kun je ook je eigen opname-apparatuur meenemen.

Als je na een reading behoefte hebt aan verdere begeleiding dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk hier voor individuele begeleiding en hier voor de cursussen en workshops die aangeboden worden.

Afspraak maken

Wil je graag een energiereading ontvangen? Je kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen o.v.v. afspraak energiereading. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Meestal heb ik op korte termijn welk een plekje vrij. Je kunt mij ook bellen of een berichtje sturen via whatsapp.

[breezingforms name=”QuickForm1295746808″]

Ervaringen cliënten

Bianca – januari 2020

De energiereading heeft mij inzicht gegeven, waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Marjolein legt heel goed uit wat ze ziet, ze bekijkt de aura en de chakra’s. Er zijn dingen vertelt die ik al jaren weet, maar nu daadwerkelijk benoemd zijn. Ook diverse energie gevende oefeningen meegekregen. Op deze manier kan ik aan het herstel van mijn burn out gaan werken. Een aanrader deze reading!!!