Andere kijk op stress

Anders met stress omgaan is de fundamenten onderzoeken waardoor stress zoveel invloed op je heeft. Alleen ontspanningsoefeningen doen helpt niet. Het gaat erom dat je vanuit verschillende perspectieven gaat kijken hoe stress jouw dagelijks leven beïnvloed. In deze cursus ga je leren wat stress precies is en hoe stress als een soort duiveltje uit een doosje steeds weer opduikt om jouw leven te bepalen.

We kijken naar het totale plaatje. Fysiek, emotioneel en geestelijk (je mind). De druk van je omgeving en de verwachtingen waaraan je moet voldoen van jezelf of van de ander. En het belangrijkste in deze cursus is. Wat wil jij leren? Onze cursus is helemaal afgestemd jouw persoonlijke vraag en de vraag van de groep.

Wat kun je verwachten?

We gaan kijken naar het fysieke aspect van stress. Wat gebeurd er in je lichaam en wat zijn de gevolgen hiervan. We gaan de vraag beantwoorden of gezonde stress goed is voor een mens. Verder gaan we kijken naar gevoelens die opgeroepen worden door stressvolle situaties. Hoe ga je daarmee om en wat kun je hierin veranderen? We kijken naar wat werkt wel voor jou en ook wat werkt niet. Ook gaan we intunen op jouw mind. Leren leven met je mind zonder stress. Want je mind heeft een ‘life of its own’ 🙁  Veelvoorkomende klacht bij mensen is:

‘Het lijkt alsof mijn hoofd een eigen leven leidt.  Ik blijf maar denken of piekeren over mijn werk of de opmerking van mijn collega. Ik wil het wel stilzetten maar het lukt me niet”

En voordat je het weet, zit je in een spiraal van denken die je leven overneemt en zit je al in ‘die trein’ waar je liever niet in wil zitten.

Door wie?

Marjolein Zeelenberg en Niek den Toom. Voor het eerst geven we deze cursus samen en daar hebben we beiden heel veel zin in. Door dit samen te geven, kunnen we onze krachten bundelen en vanuit diverse invalshoeken mensen begeleiden. Marjolein vanuit haar professie als aurareader en kinesioloog en Niek vanuit zijn werk als organisatiecoach en hypnotherapeut.

 

Plaats, tijd en kosten

De cursus wordt gegeven op 4 aansluitende avonden. Data worden nader bepaald. Als er behoefte is, willen we de cursus graan online gaan geven. De avond duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en de kosten voor 4 avonden zijn € 99.  Deze avonden zijn niet los te volgen.

Aanmelden

Wil je deze cursus komen volgen? Meld je snel aan door mij een mail of een whatsapp berichtje te sturen. We hebben maar 8 plekken beschikbaar. Ik neem contact met je op na je aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Pure Being? Je kunt mij volgen via Facebook, Linked-In en/of Instagram.