Cursus Zelfzorg

Wil jij ook meer tijd en liefde aan jezelf besteden?
En telkens lukt het niet om die tijd en aandacht aan jezelf te blijven geven. Zelfzorg hebben we vaak niet geleerd en komt vaak niet bovenaan je prioriteitenlijst.

” I deserve to take care of me”

We gaan kijken hoe het komt dat je jezelf niet op de eerste plaats zet en wat je kunt doen om dit te veranderen. Ook ga je onderzoeken hoe je de zorg voor jezelf kunt verbeteren. Zelfzorg heeft te maken met diverse thema’s: je eigen grenzen herkennen en erkennen, zorg voor je fysieke lichaam, hoe ga je om met de druk van je werk/gezin, welke patronen heb je meegenomen vanuit je jeugd. In deze cursus is voldoende ruimte om in te brengen waar jij tegenaan loopt in je dagelijks leven.

Voor wie is de cursus?

Cursus Zelfzorg in Houten of Rijswijk

Deze korte cursus is bedoeld voor mensen die meer liefde en aandacht aan zichzelf willen geven. Dus als je graag beter voor jezelf wil zorgen en je bent bereid te investeren in jezelf dan is deze cursus iets voor jou.

Waar en wanneer wordt de cursus Zelfzorg gegeven?

De avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur en worden zowel in Houten als in Rijswijk gegeven.

In Houten op dinsdag:
*  16 januari 2017
*  30 januari 2017
* 13 februari 2017.

In Rijswijk worden de data binnenkort bekend gemaakt.

De kosten € 59,50 voor 3 avonden. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@purebeing.nl

 

Extra verdieping door indivuduele sessies

Deze cursus is aan te vullen met een zelfzorgreading en 2 coachingssessies om dieper en persoonlijker in te gaan op het thema Zelfzorg. In de reading wordt o.a. gekeken naar je valkuilen, de oorzaken en je overtuigingen met betrekking tot het thema zelfzorg. Tijdens de individuele coachingssessies zullen we dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie. Tevens ontvang je tools die je voor jezelf in je dagelijks leven kunt inzetten. De kosten van dit traject (inclusief de cursus) zijn € 200.