Loslaten met behulp van ritueel

chakrareading, energiereading

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar van loslaten en mijn passie volgen. Loslaten van een baan, loslaten van controle, loslaten van mijn angsten en het volgen van mijn hart. Het ging met ups en downs. De ene keer zo blij als een kind met mijn nieuwe website en de andere keer weer angst of het allemaal wel zal gaan lukken. Aan het einde van elk jaar sta ik hier bewust bij stil. Ik doe een ritueel om dingen en gebeurtenissen van het afgelopen jaar los te laten. Ook sta ik stil bij alles waar ik dankbaar voor ben.

Door los te laten kun je weer ruimte maken voor nieuwe kracht en inzichten. Tevens kun je je intenties neerzetten voor het nieuwe jaar.

Heel graag nodig ik je uit om dit samen met mij te doen. Op maandag 18 december 2017 (de dag van de nieuwe maan, hoe toepasselijk 😉 ) wil ik je uitnodigen in mijn praktijk om dit ritueel met elkaar te doen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kosten zijn € 20 per persoon. Je kunt je opgeven door een what’s app te sturen naar 06-37172696 of te mailen naar info@purebeing.nl. Ik heb maar een aantal plaatsen beschikbaar dus als je wilt meedoen, geef je dan snel op!