De Bars-behandeling heb ik prettig ervaren, geen zweverig gedoe. Je stelde goede vragen, gaf zeer goede feedback.

Tijdens behandeling kon ik vragen stellen en gevoelens/ gedachten aangeven. Ik ervaarde je antwoorden erg positief. Denk dat andere klanten dat misschien ook wel prettig vinden als ze dit ook ervaren.

Stefan Luykx

Dank je wel Marjolein. Heel ander kind  aan tafel. Gezellig te kletsen en grappen te maken.

Ria, moeder van dochter (8 jaar)

Ik vind het prettig bij jou. Niet te zweverig. Voel me zodanig op mijn gemak dat ik geen moeite heb mijn hart uit te storten en eerlijk te zeggen wat er dwars zit en waarvan ik denk dat de oorzaak zou kunnen zijn.

Met respect ben je eerlijk naar mij en dat zorgt ervoor dat ik mij open stel.

Met deze behandeling heb je me weer wat tools gegeven om verder te gaan. Net dat zetje wat ik nodig heb zo af en toe. Ik voelde me lichter toen ik weg ging.

Femke

Een sessie gehad bij Marjolein waarbij ze met spiertesten mij heeft behandeld via acupressuurpunten. Marjolein gaf bij de blokkades aan welke emotionele blokkade speelt en door hierover in gesprek te gaan gaf ze mij handvatten om er anders mee om te gaan. Erg fijn want dit zijn allemaal dingen waarmee ik stoei. Ik kwam met een vermoeid lichaam en warrig hoofd aan en vertrok met een helder hoofd vol energie. Ik sta ‘s ochtends makkelijker op en sta meer in mijn kracht. Absoluut een aanrader.

Maureen

Het voelde zo goed na de behandeling. Ik ga met jouw tips aan de slag. Dank voor je behandeling.

Anoniem

Ik voelde mij na de bars-behandeling heel ontspannen. En daarna ook veel innerlijke rust. Merk dat ik nog wel onrustig slaap, waarschijnlijk één en ander aan het verwerken. Ik vond het heel fijn in ieder geval. Dank je wel.

Femke

Ik heb verschillende sessies bij Marjolein gevolgd en dit heeft mij  waardevolle inzichten gegeven over mijzelf. Dit neem ik mee in mijn dagelijkse leven en geeft mij handvatten om dingen die niet goed  werken anders te doen. De sfeer waarin Marjolein werkt is veilig en warm. Steeds verwonder ik me weer over haar enorme wijsheid en kennis.  Haar aanpak is afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Heel fijn om zo verder bewustzijn te ontwikkelen en stappen te zetten in mijn persoonlijke groei. Ben ik blij mee en dankbaar voor!

Anoniem, vrouw 51 jaar

Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik me op mijn gemak. En ondanks dat de dingen die tijdens de sessie naar boven kwamen best confronterend waren zorgt de nuchtere en heldere aanpak van Marjolein ervoor dat ik het wel kon plaatsen en er op een concrete manier mee aan de slag kan. Zeker een positieve ervaring!

Vrouw anoniem, 35 jaar

Marjolein werkt met spiertesten en mijn lichaam gaf mooie antwoorden. Ik heb een burn-out en we hebben o.a. stress release toegepast en bachbloesem remedies. Mijn vraag was om meer in mijn kracht te komen en waar ik energie van krijg. Er zijn prachtige oefeningen naar voren gekomen, na de behandeling voelde ik mij energieker en word het pad duidelijker waar ik heen ga. Marjolein legt alles goed uit, ze is een prettig persoon waarbij ik mezelf kan zijn en ik alles durf te zeggen.

Een paar dagen na de sessie: dankzij onze fijne sessie heb ik deze week goede gesprekken gehad met mijn werkgever en de bedrijfsarts. Ik kan nu weer iets doen wat ik leuk vind en gelukkig nu in mijn eigen tempo.

Januari 2020

Bianca

Ik heb al jarenlang last van kalknagels. Tenminste ik dacht dat het kalknagels waren. Bij Marjolein kwam ik erachter dat er een schimmel in mijn lichaam actief was en dat dat te maken had met mijn kalknagel. Na 2 behandelingen merkte ik dat mijn nagel begon te veranderen. Nu groeit er een nieuwe nagel zonder kalk/schimmel.
Klik hier voor een foto

November 2019

Elisabeth

De sessie heeft mij veel inzichten en praktische tips gebracht.

November 2019

Lorena