Workshop Activation of Power

Op deze bijzondere datum, 8-8-2023, organiseer ik samen met Estrella de Vrijer deze prachtige workshop ‘Activation of Power’ waarbij je leert hoe om te gaan met deze chaotische en uitdagende tijden. Het Portaal van de Leeuwenpoort opende zich op 26 juli en heeft op 8 augustus zijn hoogtepunt. 8-8 dus! Het getal 8 staat voor overvloed en transformatie.

Astrologisch gezien een belangrijke gebeurtenis waarin de sluier tussen onze aarde en de kosmos dunner is en je dus makkelijker contact kunt maken met andere dimensies. Door de hogere frequentie van energie op deze dag geeft het een boost om nieuwe ideeën te manifesteren en veranderingen aan te brengen in je leven.

Om je kracht te belichamen en uit te dragen, heb je een veilige bedding nodig. Vanuit ervaringen uit het verleden of vorige levens hebben we de neiging om in de angst te schieten en onszelf klein te houden. Hoe kun je je veiliger voelen zodat je jezelf durft uit te spreken en in je kracht gaat staan? De ingrediënten die je daarvoor nodig hebt, ontvang je in deze workshop. Deze workshop staat in het teken van het creëren van een veilige bedding voor jezelf om jouw creatiekracht volledig te activeren en jezelf helemaal te omarmen in liefde en kracht.
In de middagworkshop leer je hoe je een bedding kunt creëren voor jezelf, hoe je jouw creatiekracht in jezelf kunt voeden en hoe je vanuit deze basis meer in je kracht kunt gaan staan zodat je je veilig voelt om te zijn wie je bent en jezelf uit te spreken en ook daadwerkelijk kunt gaan leven als de powerful Jij die je bent.

Ook gaan we op reis naar andere dimensies van tijd een ruimte om contact te maken met andere delen van jezelf. .
In de avondworkshop gaan we de prachtige energie van deze Leeuwenportaal gebruiken om te reizen naar verschillende dimensies van tijd en ruimte, zodat je ‘vergeten’ delen van jezelf kunt integreren en alle delen van jezelf in ‘alignment’ komen. Onder andere door ademwerk, de stiloself en dus de bijzondere energie van deze dag. Als je de verschillende delen van jezelf kunt afstemmen op dezelfde frequentie en met dezelfde intentie dan…
Wauw wat een Powerful Zelf ben jij dan??
Het vertrekpunt is altijd het licht en de liefde die we eerst verankeren in jou zodat je ‘veilig’ kunt reizen. Deze unieke workshop is van 14.00 uur tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur

Wil je blijven eten dan is er een heerlijke biologische en vegetarische maaltijd (vers uit eigen tuin) voor 10 euro, vooraf bij te reserveren!
Omdat Finca Vrij jarig is, kost deze prachtige dag deze keer 55 euro. Je kunt ook kiezen om alleen de middag- of de avond mee te doen Dan is de prijs € 27,50 per dagdeel.

De workshop wordt gegeven op Finca Vrij in Scharendijke.
Geef je op door een bericht te sturen naar 06-37172696 of te mailen naar team@fincavrij.nl. Je plaatsje is pas zeker na het betalen van je tikkie.
Beperkt aantal plaatsen.