Allergie Eliminatie

Allergie Eliminatie

De allergie eliminatie behandeling is ontstaan uit de kinesiologie, chiropractie en acupunctuur. Het spoort je allergieën en overgevoeligheden op en het verhelpt je klachten.

Het werkt door gebruik te maken van drukpunten op het lichaam. De behandeling is pijnloos en kan bij iedereen worden toegepast. Ook zeer geschikt voor kinderen en baby’s. Bij baby’s en jonge kinderen werk ik met een volwassen tussenpersoon.

Toepassingen

  • Hooikoorts (advies is buiten het pollenseizoen behandelen)
  • Maag- en darmklachten (spastische darm)
  • Huiduitslag/jeuk
  • Spierklachten
  • Gewrichtsproblemen
  • Ademhalingsproblemen
  • Hoofdpijn of migraine
  • Voedsel allergie (pinda’s, lactose-intolerantie, glutenallergie)
  • Candida schimmel, herpes of andere schimmel
  • Allergie voor honden, katten, paarden en andere dieren

Met behulp van testbuisjes stelt jouw lichaam vast of er sprake is van een allergie of een overgevoeligheid. Door middel van de spiertesten geeft jouw lichaam antwoord. Voor meer informatie hierover kijk bij de behandeling toegepaste kinesiologie. Daarna wordt een procedure gevolgd die werkt met drukpunten. Indien er sprake is van een heftige allergie of meerdere allergieën wordt een eliminatie programma doorlopen. Dit programma heeft 5 stappen die nodig zijn voor de allergie eliminatie. Vervolgens volg je na elke behandeling ook een dieet van 25 tot 28 uur. Wanneer je een heftige allergie(ën) wil elimineren zijn doorgaans 7 tot 10 behandelingen nodig.

Niet alleen voor het opsporen en verhelpen van je allergie kun je terecht. Als je het idee hebt dat je allergisch of overgevoelig bent maar je weet niet waarvoor. Dan kunt je ook altijd laten testen voor welke stoffen  je allergisch of overgevoelig bent. Hierna zullen we bespreken wat voor jou de beste behandeling is. Ik geef deze behandeling vanaf half augustus 2019 in mijn praktijk. Dus ik heb zelf nog niet zoveel ervaringen van cliënten. Ervaringen met de allergie eliminatiebehandeling van collega-therapeuten zijn zeer positief.

 

allergie eliminatie

Spoor je allergie of overgevoeligheid op en verhelp je klachten

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken. Mail mij of stuur een whatsapp bericht. Daarnaast ben ik ook telefonisch bereikbaar. Wanneer ik niet opneem, laat een bericht achter. Ik bel je dan z.s.m. terug.

Eén behandeling kost € 50. Voor baby’s en kinderen tot 10 jaar kost een behandeling € 40.

Wanneer je interesse hebt of meer informatie wil. Neem gerust contact met mij op!